Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Hy! Az anti-glare dolgot a notebookcheck oldal erre a notira vonatkozó tesztjében olvastam..bár ők is vittek fel már 1-2 hibás adatot gépekről, az L40 tesztjük képeiről nekem úgy tűnik, hogy antiglare..sebaj végülis ez sem 1 nagy probléma.
Amúgy mintegy tolmácsként funkcionálok most épp a Ti tapasztalataitok és az első notira vágyó csoporttársaim/jómagam között. A FuSi-kat, MSI-t, ASUS-t az itteni "olvasmányaim", az Acert saját tapasztalataim révén zártam ki..végül maradt a Lenovo és a Toshiba, ezeknél a vélemények összességében elég meggyőzőek voltak. (Egy Travelmate 5320-am volt kemény 2 napig, de visszakértem az árát..gyakorlatilag használhatatlan volt.) Ebből következik, hogy igényeink az átlagos egyetemi használat (földrajzszak szal semmi hardverfaló tervezőprogram ra vagy iesmire nincs szükségünk) köré csoportosulnak nagyjából 140k körüli maximalizált kerettel, nálam kiegészülne a dolog 1-2 régebbi játékkal is, amikkel ha jól tudom az x3100 azért nagyjából megbirkózik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Janou