- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
benvolio #7833 üzenetére
Sima ügy. Hát nem egyszerű?
Amúgy most hallottam hogy ez notebook körökben bevett szokás, Fujitsu-nál 5x driver van 1 eszközhöz, "találd ki melyik játékkal" egybefűzve.
Ezzel a vendor-os eljárással amúgy sikeresen beazonosítottam egy másik Pci eszközt is, neve: Intel Management Engine Interface (MEI). Viszont van egy harmadik eszköz is, ott már nincsen Vendor és Device szám, kódja:
ACPI\TOS1900\2&DABA3FF&1
Gondolom ez valami eco energy safe hardware-es tool kit szabályzó bizgenytyű lehet.Az itt talált 34 driver közül [link] adatok: [link] Volt egy pár ami nem teljesen világos. Modem Driver Conexant és Toshiba, ez nyilván a beépített modem verziójú lapophoz van (ha van ilyen 1XR-ből
) Registry patch-ből két féle is van, 1.1 és N/a, kiadási dátum megegyezik, leírás: Storage Configuration Patch . No melyiket szeressem.
Továbbá a blur tooth stack: Ez megint egy aranyos kis oldalra dobott [link] (érted, halál pontos konfig adatot megadsz, még a gyártási számot is, és még is: 1.: feljánlja a bloo tooth-ot (ami nincs 1XR-ben) 2.: abból is ezer verziót.
Na de amiért felhoztam: nekem van egy külső bloo tooth csatlakozóm ami eddig sehogy sem akart komptailbilitásba kerülni egy régi BT telóval (hirhedt Nokia Pc Suite, gondolom most sokakban éles fájadolom hasít) De gondolom minden ami itt van, az csak beépített toshiba bluetooth-okra vonatkozik, és veéltlenül sem működne együtt a widdcom-os BT-ommal (igen, widdcom driver nem megy vele) )
Tanakodtam miért csak 2 USB van a Toshibán...hmm. Mondjuk sejthető hogy üzleti megfontolásból, de aztán találam ezt: starter kit:
bal alul ott van a kis aranyos. Egy külső USB elosztó. "Vedd meg"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest