Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kuszal

tag

Helló!

Köszönöm az észrevételeket illetve válaszokat!
    Nem, sajnos nem telepítettem semmilyen programot. Így biztos, hogy nem ez okozza a hibát. Már csak azért is, mert egyik este még kiírtam (másoltam) 4 DVD-t, másnap reggel pedig már az említett hiba jelentkezett.
    Adatokban nem csak az aksit hibázzák el. Elvileg a videókártya 256Mb osztott memóriát tudna kezelni. De bevallom férfiasan, én eddig csak a 128Mb-nál többet nem tudtam belőni rajta. Spec. ötletem sincs, mivel 128 a legnagyobb érték amit ki lehet választani a vezérlőjében. Tehát ennyi. Pedig még a Toshiba oldalán is 256 van írva.
    Azt tudom, hogy képviselet van máshol is, DE márkaszervíz csak Budapesten:( Én a MediaMarkt-ban vettem. Visszavihetném oda is de Ők is csak oda küldenék ahová én tudnám vinni. Akkor meg inkább felviszem én. Úgy megvan egy nap, jobban mondva pár óra alatt és nem kell rá egy hetet várni:)
    Mondjuk ha ne adj Isten, harmadjára is tönkremenne az író, akkor már a MM-be fogom visszavinni és elkezdem erélyesen csapkodni az asztalt ;]

Másfél órás film :U Jó lenne! De komolyan! Ha végignézek egy részt a Prison Break-ből (gyári DVD profilban) akkor a végére már csak annyi szufla van az akkuban, hogy még épp ki tudom kapcsolni és nem hibernálja le magát.
    Még a végén kiderül, hogy az akku is szar a gépben. Na az biztos, hogy végképp betenne :W :W :W
    Az mindenesetre biztos, hogy ha nem DVD nézésre használom, hanem mondjuk szövegszerkesztésre akkor egy kicsit tovább el van 220V nélkül.
    Igaz mostanában én is rászoktam arra, hogy ha aksiról dolgozok akkor mindent visszaveszek minimálisra. Úgy elmegy egy órát, de film nézésekor még nem tudtam annyit kicsikarni.

Áhhh, nem is panaszkodok tovább! Hiszen végül is meg vagyok vele elégedve. Szép, jól össze van rakva, csendes, nem melegszik, stb.

Új hozzászólás Aktív témák