Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuszal
tag
Helló!
Köszönöm az észrevételeket illetve válaszokat!
Nem, sajnos nem telepítettem semmilyen programot. Így biztos, hogy nem ez okozza a hibát. Már csak azért is, mert egyik este még kiírtam (másoltam) 4 DVD-t, másnap reggel pedig már az említett hiba jelentkezett.
Adatokban nem csak az aksit hibázzák el. Elvileg a videókártya 256Mb osztott memóriát tudna kezelni. De bevallom férfiasan, én eddig csak a 128Mb-nál többet nem tudtam belőni rajta. Spec. ötletem sincs, mivel 128 a legnagyobb érték amit ki lehet választani a vezérlőjében. Tehát ennyi. Pedig még a Toshiba oldalán is 256 van írva.
Azt tudom, hogy képviselet van máshol is, DE márkaszervíz csak Budapesten
Én a MediaMarkt-ban vettem. Visszavihetném oda is de Ők is csak oda küldenék ahová én tudnám vinni. Akkor meg inkább felviszem én. Úgy megvan egy nap, jobban mondva pár óra alatt és nem kell rá egy hetet várni
Mondjuk ha ne adj Isten, harmadjára is tönkremenne az író, akkor már a MM-be fogom visszavinni és elkezdem erélyesen csapkodni az asztalt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másfél órás film
Jó lenne! De komolyan! Ha végignézek egy részt a Prison Break-ből (gyári DVD profilban) akkor a végére már csak annyi szufla van az akkuban, hogy még épp ki tudom kapcsolni és nem hibernálja le magát.
Még a végén kiderül, hogy az akku is szar a gépben. Na az biztos, hogy végképp betenne

Az mindenesetre biztos, hogy ha nem DVD nézésre használom, hanem mondjuk szövegszerkesztésre akkor egy kicsit tovább el van 220V nélkül.
Igaz mostanában én is rászoktam arra, hogy ha aksiról dolgozok akkor mindent visszaveszek minimálisra. Úgy elmegy egy órát, de film nézésekor még nem tudtam annyit kicsikarni.
Áhhh, nem is panaszkodok tovább! Hiszen végül is meg vagyok vele elégedve. Szép, jól össze van rakva, csendes, nem melegszik, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dacia topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a MediaMarkt-ban vettem. Visszavihetném oda is de Ők is csak oda küldenék ahová én tudnám vinni. Akkor meg inkább felviszem én. Úgy megvan egy nap, jobban mondva pár óra alatt és nem kell rá egy hetet várni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó lenne! De komolyan! Ha végignézek egy részt a Prison Break-ből (gyári DVD profilban) akkor a végére már csak annyi szufla van az akkuban, hogy még épp ki tudom kapcsolni és nem hibernálja le magát.
Janou