Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
volna még egy kétforintos kérdésem...
szégyen bevallanom, de memóriakártyát még nem láttam közelről...
a laptop oldalán ugye van egy nyílás, benne egy négy lyukkal rendelkező valamilyen keret
azt már láttam hogy ide be lehet tenni kártyatelefont, meg wifi eszözt, de ha jól tudom ez memkártya olvasó is, vagy azt is csak be lehet ide teni?
illetve mire lehet egy memkártyát használni számítógép esetében, mert digitális fényképezőgép esetén még érthető az adatrögzítés, de itt?
minden hasznos infónak örülnék...
(és) most kezdődött el az az 5 perc, amikor engem sokan hülyének néznek, de sebaj...
előre is köszi mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Horgász topik
- Óra topik
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest