Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
uppsz, nekem is lenne egy kérdésem: azt mondták a kollégiumban, hogy ha a gépben folyamatosan benn van az akku, és az hálózatra van dugva, várhatóan 500-600 óra után tönkre fog menni, mert folyamatosan az aksin keresztül folyik az áram...
ez igaz?
nem kezeli ezt a dolgot valami felügyelő program?...
inkább vegyem ki a gépből, amikor nem azt hurcolom? -
-
littlerock
aktív tag
uraim!
örömmel jelentem, hogy a nfs most wanted egész élvezhetően elgagyog az l20-omon...
nem egész olyan, mint anno a 9800 pro, vagy utána a 6600gt-men, a széthúzott sempron által, de azért nem is rosz
nos a tft lassúsága, se olyan zavaró 600x800 ban és tény, egészen meglepődtem a dolgon....
egyébként komoly 890 pontot tud az x200 -ar radeon 3dmark03-ban... ez valahol félúton van a 9550-es 64 bites, meg a 128 bites 64megás mx440 között...
jó, nem épp egy gamer laptop, de azért meglepődtem no, rosszabbra számítottam...
VIVA Toshibaaaaa -
littlerock
aktív tag
hali!
kezdek gondolkodni, hogy mégigencsak hiányzik a laptopomból, a Wifi
elméletileg be lehet rakatni, megvan a helye is...
van ötletetek, hol lehet ilyet scináltatni? az eladó állította, hogy belerakják 10-12k körül
de nem szeretném ha szétcsesznék miatta a masinámat... -
littlerock
aktív tag
volna még egy kétforintos kérdésem...
szégyen bevallanom, de memóriakártyát még nem láttam közelről...
a laptop oldalán ugye van egy nyílás, benne egy négy lyukkal rendelkező valamilyen keret
azt már láttam hogy ide be lehet tenni kártyatelefont, meg wifi eszözt, de ha jól tudom ez memkártya olvasó is, vagy azt is csak be lehet ide teni?
illetve mire lehet egy memkártyát használni számítógép esetében, mert digitális fényképezőgép esetén még érthető az adatrögzítés, de itt?
minden hasznos infónak örülnék...
(és) most kezdődött el az az 5 perc, amikor engem sokan hülyének néznek, de sebaj...
előre is köszi mindent -
littlerock
aktív tag
szeretnék egy kicsit zöldséget kérdezni...
a l20-182-es notiban van egy :
Mobile Intel Celeron M LV, 1600 MHz (16 x 100)
CPU alias Dothan-1024
Eredeti órajel 1600 MHz
Tokozás típusa 479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA
no meg:
Front Side Bus tulajdonságai
Valódi órajel 100 MHz (QDR)
Effektív órajel 400 MHz
Sávszélesség 3200 MB/mp
Memória sebessége DDR2-533 (266 MHz)
El tudná nekem valaki magyarázni, miért jó az, hogy itt minden más sebességgel dolgozik?
Eddig egy tipikus Amd-s voltam aki a szinkronhajtásra esküszik, de most már ez múltidő. -
littlerock
aktív tag
-
littlerock
aktív tag
hali!
nos ez igen valószínű, de azért kérdezek zöldségnek tűnő dolgokat, mert még notival nem sok dolgom volt...
- csak a pc- soketA amd-vel voltam jóban, számomra az intel féle frekvenciamágia egy kicsit huzatos még... nom eg a bővítőkártyák világa, stb....
majd megtanulom ezt is...
üdv!
[Szerkesztve] -
littlerock
aktív tag
Sziasztok! beszállnék a klubba!
Amit most vettem: Toshiba satelite L20-182, 7 hónapos
nagyon szép állapot, karcmentes, még 5 hónapig garis
-15'' -os lcd
-1.6 celeron M
-x300 radeon
-tökéletes aksi 4300mAh /2 óra és kb 15-20 perc filmnézés/
és 740 MB DDR2 Samsung ram
40Gb hdd
no meg eredeti Windows
Wifi nincs, de még nem is kell
szerintetek 115.000 -ért megérte?
majd itt hozzáértőktől lehet kérdezgetek, ha eljön az ideje a bővítésnek...
wifi, hdd meg még nem tudom mi...
eddig csak pc-k ben voltam jártas, de létezik olyan hogy laptopban videokártya csere? márint jobbra....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Janou