- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Veron
addikt
u nagyon koszi, majd megnezem oket, orok halam :D
-
HEBI
senior tag
[L]http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_dtlViewDL.jsp?soid=106115&moid=104379&BV_SessionID=@@@@1834108789.1083316039@@@@&BV_EngineID=ccccadclgfekdehcgfkceghdgngdglj.0&ct=DL[/L] és ezzel a programmal tudod windows alol állítgatni a biost! Sok szerencsét!
-
HEBI
senior tag
A manual pedig innét tölthető le:
[L]http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_dtlViewDL.jsp?soid=106774&moid=104379&BV_SessionID=@@@@1834108789.1083316039@@@@&BV_EngineID=ccccadclgfekdehcgfkceghdgngdglj.0&ct=DL[/L]
Még ilyen manualt sem láttam. EXE fel kell telepíteni és az akkori kor designának megfelelően csúcs! :))
[Szerkesztve] -
Veron
addikt
reggeli up :)
-
Veron
addikt
Na lécci vki... Legalabb azt hogy hogy lehet bejutni a biosba?????? :o
-
Veron
addikt
up
-
Veron
addikt
Hali!
Ez egy elég öreg laptop, nezegettem neten de nem találtam hozzá leirást. Igazaból egy ps2-es egeret szertnék beüzemelni rajta, de nem akarja. Annyi lenne a kérdésem hogy pl biosaba hogy lehet belépni? ja win 95 van rajta, és ha bedugom az egeret nem ismeri fel, mintha nem is lenne beduggva , pedig szabvanyos eger.
Legyszi segitsetek.
Elore is kosz
Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest