Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sharpapa

senior tag

Köszi az ötleteket, ezeket mind mi is csináljuk, én is dobok egy gyereket, engem senki nem dob, mivel a legnagyobb vagyok. Mint mondtam majd több emberes hajigálást a strandon fogunk gyakorolni, akkor viszont olyan duplát fogok nyomni hogy ihalycsuhaj. Edzővel beszéltük hogy most hogy már csinálunk csavarokat is, lehet olyat hogy dupla:hátrafélcsavar, előrefélcsavar, meg forditva meg ilyenek, nagyon várom már. Minitrampal tényleg ugródombra szoktunk ugrani, volt már hogy szuplé tulforgott és faszán fejesre jött ki, csak egy kicsit meghúzta a nyakam, de rohadt jó volt (eljön majd a duplaszuplék ideje is egyszer:D) Kétemberesnél csináltunk olyat hogy társam aki ugyanakkora mint én (175cm) legugol, nekem meg előreszaltó fölötte (jut eszembe az előreszaltód a felvételen zsir olyan mint az enyém), vagy minitrampal ugyanez csak az illető áll, meg gondolom tudod mi mindent lehet csinálni. Ja van a képed amikor szekrényen ugrassz: háttérben a papa a padon, na az a csávó mindenhol ott van, én minden versenyemen láttam. Ja meg ahogy ugrassz az se rossz, ha jól sejtem ez egy kezenát akar lenni ugye? Ha átgugolás, akkor utána kurvanagyot kell hogy essél:D. A csoportfotón haverjaid ugy néznek ki mint akik be vannak b@szva mint az atom, te meg ott próbálod fesziteni az izmok helyét, mertr ott spec egy darab izmot nem látok:D:S.

Na hogy mit nem csináltál: kezenátfordulás ja most látom azt mégis csinálsz:D), fejenátfordulás, tigris (gondolom ezek mennek), fejenátford.-szaltó, kezenátford.-szaltó.

ui.:Msn-ed nincs?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák