Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az az 19616 a külső port számom, ami a belső 21.-re megy. Így van beállítva a routerben:
(most már tökmindegy, hogy bevágom-e vagy sem a screenshotot)
(#8044) Intruder2k5
Sajnos nem otthon vagyok, és a mezőbe nem lehet beírni random IP-t, csak azét az eszközét, amiről épp netezek. Szóval ezt gondolom innen nem tudom ellenőrizni.
De találtam másik oldalt. Remélem ez is jó.
Gondolom az én otthoni IP címemet kell beírni, majd a portokat.
Nos. Az összesnél azt írja zárva van. Kivéve az 19903-nál. Annál az a különbség, hogy külső, és belső portnak is ugyan az van megadva, ahogy láthatod is a listában. Az egyébként a szerver Transmissionjének a seed portja. Nyitnom kellett a seed-elésnek egy külön portot, mert elég nyögvenyelősen ment a feltöltés, a szerveren levő TM-ben pedig volt erre lehetőség. Elképzelhető, hogy a külső belső portjaimat ugyanarra kellene állítanom?
Vagy ez egyértelmű volt idáig is, csak nekem nem.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

tjsz