Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
baphomet
üzenetére
Ez igaz, de rohadt lassú így a farm, mert elég lassan adja be a + mobokat, én inkább megcsinálom újra, ha ezt akarom farmolni.
De pl tegnap ketten toltuk, nekem adott 3 sima zöld cuccost, Sithnek meg 1 sima zöldet, meg 2 CF Strikert.
Ilyen is ritkán volt, hogy nulla CF esett.
Mondjuk lehetne tovább is menni, de a 15. kör a 3 bujkáló hunterrel elég esélytelen, mivel rád meg nem jönnek, és a heal ládájuk meg persze le van rakva, és azon a kis területen gyakorlatilag a full területet lefedi.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
baphomet
üzenetére
pontosan, erre nem jöttem volna rá...

sorry a nem megfelelő fogalmazásért...
csak itt többen írták, hogy DZ-ben nem a fő karakterükkel mennek rogue ügynökként...
Az "új karakter"-hez át lehet vinni mondjuk pl. fegyvert, teljesen nulláról kezdi vagy lehet esetleg szintet választani.... ilyenekre gondoltam... -
grHawk
aktív tag
válasz
baphomet
üzenetére
Én úgy játszom, hogy felirat magyar, minden más angol, így kényelmes, mert amúgy értek angolul, de vannak néha kifejezések, ami jobb ha nem marad szürke folt. Haverom viszont teljes magyarnyelven játsza. Nem értem, hogy bírja
Ő mesélte ezt az érszényest is, jó lett volna Zsebeknek is az a Pouches. De az néha zavar, hogy pl. a rabok beszédstílusát ilyen tajparasztosta fordították, "mink vagyunk", "gyüjjél ide"... Nem értem minek. Ez olyan mint a filmeknél, csoda, hogy magyar politikai utalások nincsenek belefordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest