Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43879 üzenetére
Igen, nem nagyon értem én sem, hogy miért így és milyen megfontolásból szedték ezeket így szét.
Mondjuk nagyon sok embernek csak 1 karaktere van, ott meg nem nagyon számít.Nem olyan sok hijja van már a dolgoknak, szerintem olyan 3800-3900 környékére el lehet jutni (mármint aki ezt is farmolja), de vannak olyan achik, amik 10000%, hogy nem lesznek meg.
Amit nem is értek, az pl a LS vérdíj vagy mi. Jó nem sokat játszottam még vele amióta van ez a rendszer, de el se tudom képzelni, hogy mennyi az utolsó lépcsőfoknál a limit, amikor már az elsőnél is 100.000, nekem van 21000 körül (az utolsó karaktert húztam fel lvl 20 -> lvl 30-ig).A DZ se annyira mozgatja a fantáziám, ott is 99/99/99/98-as vagyok, már csak pár ezer XP kellene a negyediknek is, de nem tudom magam rávenni, hogy megcsináljam, talán ha már csak azok az achik maradnak, amit csak a DZ-ben lehet megcsinálni.
Pl rugó killem is 499 van már 1-1,5 hete, 500 a következő lépcsőA múltkor láttam egy gyereket a terminálban 4050 pontja volt
(#43883) arnikusz
Sniper ~6k, shoti 3k, LMG 3,6k, SMG 9,4k
Összes kill 47-48k körül (egyébként 216k), gyenge pont sebzés 30k
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest