Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
arnikusz #43226 üzenetére
Egy részét már igen, de pont olyan itemek estek amiket bőven tudok még variálni. Egyedül a páncél kevés 2 itemen, de az nem akkora probléma. Alapvetően PVP-re próbáltam összeállítani a szettet akár csak az előzőt, de érzésre számomra fényévekkel elmarad a régitől. A harc végeztével megszűnő bónuszok meg kimondottan idegesítők, hiába jössz ki jól egy PVP harcból ha a környezettben lévő mobok nem tartanak harcban a következő saroknál érkező ügynökkel már újra 0-ról kell felépítened a bónuszokat. Lövöldöztem benne Dz-ben, de eléggé vegyes kép lett a vége. Öltem is haltam is, de semmivel nem bírtam tovább hiába volt 4k feletti életerő.
Alapvetően soha nem tennék ennyi életerőt egy szettre mert nincs értelme, de a 6-os bónuszban bízva kipróbáltam. Egyenlőre viszont számomra inkább hátrányt jelent a magas életerő mint sem előnyt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43226 üzenetére
Rakjad össze az új szetteket is, mivel most van jó esély a hibátlan ellopot jelet is megcsinálni különösebb kínlódás nélkül.
Ezzel a reclaimerrel egy pajzs mögött én végig fogom kempelni az egész meccset, de durván fogja nektek tolni vissza a healt. A box életereje se piskóta. Most +8% CHC van neki berakva, de +20% sebesség is lehet.
A skill haste csak 36%, de ehhez a boxhoz, felesleges a sokkal gyorsabb. Lehet a módosítókból is Elektro+képzettséget rakok be inkább.
Egy jó tank meg ledarálja közelről a mobokat.
Nem kell hősin, kihíváson a turrettől is olvadnak a mobok.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest