- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #36340 üzenetére
A végén taktikusban voltam, úgy is le lehet tolni. Random csapattal. A lényeg, hogy te legyél a leader, aki nem csinálja, vagy bénázik annak tedd ki a szűrét és keress új csapattagot. Szemétség vagy nem, de a te játékélményed rombolja, ha nem együttműködő. 4-5 ember lecserélődik, mire összeáll egy jó csapat.
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #36340 üzenetére
Hát a végén annyi a lényeg hogy legyen 3 pajzsos akik bírják a gyürödést, ehhez minimum 1M hp feletti pajzs kell, meg legyen 1 játékos aki közbe leszedi a mobokat amig a pajzsosok a túszokat védik. Illetve a legvégén a legutolso bosshoz 1 DPS nem elég a csapatban.
Ezt össze lehet hozni többféle képpen, mi nekünk a bevált modszer amivel többször megcsináltuk az, hogy 1 DPS, 2 D3-FNC meg egy healer ami vagy taktikus vagy reclaimer.
A D3-FNC amugy minden PvE-ben jo most igy mindenképpen érdemes szerintem egyet összerakni akit érdekel PvE bármilyen szinten (én részemről csak a hetiket szoktam letolni, de hogy egyszerüen menjen mind a 4 karakterrel összeraktam PvE-re egy D3-FNC-t egy reclaimert meg egy DPS-t is, erre szerintem már Mengike is azt mondaná PvE Redy vagyok
Probáltad már amugy a stolen/lost signalt? Sikerült megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest