Hirdetés
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
A kettő dolog lehet összefügg, ha a virusirto dolgozik akkor pörög a vinyó. A windows defender simán képes megakasztani a gépet, ahogyahog még pár közkedvelt virusirto is. Vírusirtók közül a webrootnak a legkisebb a gépigénye de ez fizetős, mondjuk nekem a játékok miatt megér évi 1-2ezer forintot hogy a virusirto ne fogja vissza a gépet. Ha érdekel több alternatíva is akkor irány a nagy virusirto topic

Szerk.: Nem teszem offba mert ez másnak is hasznos lehet hogy jobban fusson a Division .
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
2 napja dettó! Ugyanez a helyzet nálam is. A vinyó pörög, már egész DZ területén késve tölti be a textúrákat. Már minimumra vettem a grafikai beállításokat, hozzáteszem ha nincs probléma így fullHD minimumon ~60 FPS. i3 gtx 660-al.
Valamit elqúrt egy frissítés vagy nem tudom, mindenesetre elkezdem túrni a netet, mert így játszhatatlan.
Tegnap olyan töltési késések voltak, hogy begyalogoltam az aszfalt alá, a kijáratnál pedig egy pedig 1 percig!!!! áltam, mire felrtakta a textúrát és kiengedett

Már mondtam a srácoknak menjenek kimenteni, nem tudok mit csinálni... erre kaptam a fülest, hogy nyomjak op gombot.Ez néha használt is, de az se mindig.
Igen a teljes képernyő egyszer balakra állt gondolom egy alt tab miatt. A hibajelenség így sem szűnt meg.
És még így is kihoztam pár ládát, na ez a nehezítés kérem..
Megnyugodtam, nem a gépem döglődik.
win 10-re gyanakszom...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Formula-1
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest