Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz RECSKA #29187 üzenetére

Logikusnak így lenne logikus, de láttunk már ennél a játéknál nem 1-2x olyan dolgot ami messze nem a leírás szerint működött. Pl kritelő pajzsos, virgonc nem működik ládával (holott MINDEN gyógyító képesség) meg ilyenek :DDD
    Mondjuk a jelenlegi fegyvereken (AK+M4) összesen van 2-2,5% visszarúgás, de ebből az egyiket még mindig ki lehet ütni. Ki fogom próbálni.

A listámból végül is 6 fegyver az, amit érdemes meglesni:
    AK
    Gonosz+Brutális+Halálos vagy Gonosz+Pusztító+Halálos
    M4
    Brutális+aprólékos+ádáz
    Taktikai ACR
    Pusztító+halálos+pörgetni (23% páncél)
    vagy
    Halálos+Kérlelhetelen+pörgetni (19% páncél)
    ACR
    Pörgetni+Kérlelhetetlen+gonosz

Famas: A famason ezek vannak jelenleg: pusztító+kérlelhetelen+nem komplikált
    Az már látszik, hogy az egyik Famason a pusztítót kell elpörgetni a másikon meg a kérlelhetetlent, aztán meglátjuk mit dob a gép. A taktikai ACR-eknél az Ádáz lenne a cél. :DDD

Egyébként igazad volt az AK-val, szerintem bennem rögzült rosszul, hogy mennyire lehet vele pontosan lőni, de sokkal pontosabban lehet, semmint mint az M4-el, legalábbis nem viszi el annyira a célkeresztet, szépen kritel fejre 120 körül dagira, ha jól rémlik minden nélkül. Az M4-re, ha nem Famas-al együtt használom, akkor meg nincs mese tenni kell valami stabilizálót, mert ez nagyon szór. Nem tudom nekem az rémlik, hogy 1.3-ban (akkor volt utoljára ilyenem) sokkal pontosabban lehetett vele lőni, mondjuk lehet akkor sokkal inkább volt rajta visszarúgásra javító módosító.

Nah, este matematika, meg fogom lesni a 3. tálent viselkedését különböző módosítókkal.

Új hozzászólás Aktív témák