Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz norti #21187 üzenetére

Az a baj, hogy ez a srác idióta, és még kommentel is.
    Szegénykém, a loot 98%-át kukába kell dobni, és csak az első 2 napban volt jó loot, persze mert 240-es gearről indultál, bármi esett nagy eséllyel jobb volt, én is egyiket tettem fel a másik után, de mostmár 268-ban vagyok mindenből, mostmár csak ha ugyan az esik, csak kicsit jobb, azt tudom feltenni, de ilyen is volt ma is 2 item.
    Mit gondol ez a marha, ha majd a god loot gombot benyomják mi lesz, örül mert 1 napig isteni loot fog esni, és utána, mikor már a tökjó lootban van, megy megint sírni hogy az itemek 98%-a szar és eladja vagy bezúzza?
    Ez egy oda vissza dolog, ha emelnek a loot minőségén, pár napig cserélgetheted, de ha az átlagosnál jobbat akarsz, akkor sokáig kell farmolnod, hogy kiessen a sok közül a megfelelő szett, ráadásul high rollos is legyen.

a 8 fős bandákba beleszaladtunk ma mi is, 8 orosz meg kínai majom + reclaimer bug mindegyiknél, azért szerverváltás előtt bepróbáltuk mindet, volt itt ott hatalmas kavarodás, a sticky bombájuk vagy turretjük nem nézi hogy ő haver, csak azt hogy rugó, kb elkezditek a lövöldözést, nyomtok 1-2 bukfencet és mindkét bandra rugó veletek együtt.

kilépés előtt srácok pedig megajándékoztak 3 zöld cuccal, átfutottunk pitnél, ott lövöldöztek, egy eltévedt sticky bombájuk miatt rugók lettek, a sealed cacheből pedig esett egy isteni sentry mask.

• woker

aktív tag

válasz norti #21187 üzenetére

Azért korábban nevettetek egy sort amikor DZ-ben gyakorlatilag sz*r sem esett nekem és bosszankodtam miatta (azt hiszem az 1.3 óta összesen 2 set item esett nekem bent, ebből 1 volt supply drop).

Új hozzászólás Aktív témák