Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Nagyszerű Raul, ennek igazán örülünk, de igazából a gond az, hogy képtelen vagy más problémáját átérezni/átgondolni pusztán azon egyszerű oknál fogva mert a szerencsések meglehetősen szűk táborába tartozol.
Lásd a korábbi postom. És én nem "minden cuccom 240" szintről indultam hanem 1-2 kósza 240-es item a java 214. Van ugyan egy 268-as blind backpackem, de azt is csak azért használom mert egy picivel több armor van rajta mint az előzőn és ad lőszert is és nem azért mert annyira szükségem lenne a setre (striker/sentry/alpha/reclaimer-nek sokkal jobban tudnék örülni hasonló paraméterekkel). Nekem már a 240-es is upgrade lenne néhány itemnél, de ilyen se esik nem, hogy 268-as. Szeretném kipróbálni a PP-19-et is, de eddig összesen 1 azaz _egy_ darab 204-es HE esett ami ment a zúzdába mert használhatatlan volt.
Az 1.3 óta igenis sz*rabb a drop rate/loot, DZ-ben már sealed cache-t is csak mutatóban látok mert a mobok töredékét dobják (1.3 előtt konkrétan 1 nap alatt többet vittem ki mint most 1 hét alatt). Szóval attól, hogy neked sikerül az nem jelenti feltétlen azt -nagyon nem-, hogy másik hülye meg nagyon válogatós.
A megjelenés óta közel 3 órát játszottam napi átlagban és azt hiszem joggal elvárhatom, hogy ennyi játékba ölt idő után igenis adjon ez a rohadt játék olyan itemeket néhanapján amik legalább egy kis upgrade-et jelentenek a korábbiakhoz képest és itt a hangsúly a kicsin van mert nagy upgrade-ről nem is merek álmodni. És légyszíves ne gyere nekem incursion challenge meg heroic módokkal mert az közel sem olyan egyszerű mint ahogy állítjátok mivel a csapat, idő és gear hármasnak egyszerre kell meglennie és hát gearben a játék egyáltalán nem partner (talán pár hónap múlva ha baromi szerencsés vagyok akkor lesz már olyan felszerelésem amikor már nem 1 lövés vagyok a 34-es elit LMB-s shotisnak, 50 méterről...)
@Snip3r_HUN: Hát sajnos az UG is eléggé felemás lett, challenge/heroic-on pl. 99,9999% eséllyel LMB lesz ami ugye nettó kicseszés a hozzám hasonlókkal akik küzdenek egy használható felszerelés beszerzésével mert azért egy 34-es elit LMB az nagyságrendileg erősebb mint egy hasonló riker/rioter/cleaner ráadásul ezért szinte semmi értelme a challenge módnak amikor heroicon 35-ösök vannak amik annyival már nem erősebbek, cserébe nagyobb eséllyel szerezhet 268-as set itemet az ember.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Éppen ez baj, mire összejön(ne) egy használható szett emelnek a GS-en, meg szétnerfelik a legnépszerűbbeket. Én például nem járok falcon challage/heroic-ra mert nem köt le és nem is tetszik, de őszíntén szólva már az underground is kezd unalomba fulladni nálam pedig még lv20-at sem értem el (hiába a random generált küldetések, mindig ugyan az van).
(#21200) players111: Az pvp-re elég jó lesz, egy baj van vele csak 40-es tár extended mag-gel.
-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Nem érted, nem ezzel van a gond, hanem, ha a legerősebb küldetéseket is farmolod, akkor sem kapsz már jó lootot: http://forums.ubi.com/showthread.php/1469149-So-we-completed-3-Phase-UG-with-5-Directives-and
Elég nagy a felháborodás a fórumon, elvileg lesz valami finomhangolás, de nem igazán egyezik még ez sem azzal, ami a "beetető" első pár napban volt (amikor valószínűleg el kellett adni a DLC-t és azért esett több jobb cucc).
Félre ne érts, igen, én már 268-as set itemekre megyek, de nyilván a játékosbázis 90%-a arra megy, mert már beleölt 300-500+ órát és nem azt szeretné látni egy heroic végén, hogy megint egy halom 204-es hulladékot kapott. Ugyanaz a helyzet, mint 1.2-nél a DZ ládákkal, amik 163-at dobtak 201+en is...
És ez így elég gáz, hogy nem adod meg a játékosoknak az élményt, hanem inkább visszaveszel belőle. Ha arra mennek, hogy mindenki félnapokig farmoljon heroicon egy incursiont/UG-t, nagyon hamar visszaesik majd a játékosszám megint.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest