Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz Raulblanco07 #21198 üzenetére

Nagyszerű Raul, ennek igazán örülünk, de igazából a gond az, hogy képtelen vagy más problémáját átérezni/átgondolni pusztán azon egyszerű oknál fogva mert a szerencsések meglehetősen szűk táborába tartozol.

Lásd a korábbi postom. És én nem "minden cuccom 240" szintről indultam hanem 1-2 kósza 240-es item a java 214. Van ugyan egy 268-as blind backpackem, de azt is csak azért használom mert egy picivel több armor van rajta mint az előzőn és ad lőszert is és nem azért mert annyira szükségem lenne a setre (striker/sentry/alpha/reclaimer-nek sokkal jobban tudnék örülni hasonló paraméterekkel). Nekem már a 240-es is upgrade lenne néhány itemnél, de ilyen se esik nem, hogy 268-as. Szeretném kipróbálni a PP-19-et is, de eddig összesen 1 azaz _egy_ darab 204-es HE esett ami ment a zúzdába mert használhatatlan volt.

Az 1.3 óta igenis sz*rabb a drop rate/loot, DZ-ben már sealed cache-t is csak mutatóban látok mert a mobok töredékét dobják (1.3 előtt konkrétan 1 nap alatt többet vittem ki mint most 1 hét alatt). Szóval attól, hogy neked sikerül az nem jelenti feltétlen azt -nagyon nem-, hogy másik hülye meg nagyon válogatós.

A megjelenés óta közel 3 órát játszottam napi átlagban és azt hiszem joggal elvárhatom, hogy ennyi játékba ölt idő után igenis adjon ez a rohadt játék olyan itemeket néhanapján amik legalább egy kis upgrade-et jelentenek a korábbiakhoz képest és itt a hangsúly a kicsin van mert nagy upgrade-ről nem is merek álmodni. És légyszíves ne gyere nekem incursion challenge meg heroic módokkal mert az közel sem olyan egyszerű mint ahogy állítjátok mivel a csapat, idő és gear hármasnak egyszerre kell meglennie és hát gearben a játék egyáltalán nem partner (talán pár hónap múlva ha baromi szerencsés vagyok akkor lesz már olyan felszerelésem amikor már nem 1 lövés vagyok a 34-es elit LMB-s shotisnak, 50 méterről...)

@Snip3r_HUN: Hát sajnos az UG is eléggé felemás lett, challenge/heroic-on pl. 99,9999% eséllyel LMB lesz ami ugye nettó kicseszés a hozzám hasonlókkal akik küzdenek egy használható felszerelés beszerzésével mert azért egy 34-es elit LMB az nagyságrendileg erősebb mint egy hasonló riker/rioter/cleaner ráadásul ezért szinte semmi értelme a challenge módnak amikor heroicon 35-ösök vannak amik annyival már nem erősebbek, cserébe nagyobb eséllyel szerezhet 268-as set itemet az ember.

• Snip3r_HUN

addikt

Éppen ez baj, mire összejön(ne) egy használható szett emelnek a GS-en, meg szétnerfelik a legnépszerűbbeket. Én például nem járok falcon challage/heroic-ra mert nem köt le és nem is tetszik, de őszíntén szólva már az underground is kezd unalomba fulladni nálam pedig még lv20-at sem értem el (hiába a random generált küldetések, mindig ugyan az van).

(#21200) players111: Az pvp-re elég jó lesz, egy baj van vele csak 40-es tár extended mag-gel.

• norti

addikt

Nem érted, nem ezzel van a gond, hanem, ha a legerősebb küldetéseket is farmolod, akkor sem kapsz már jó lootot: http://forums.ubi.com/showthread.php/1469149-So-we-completed-3-Phase-UG-with-5-Directives-and

Elég nagy a felháborodás a fórumon, elvileg lesz valami finomhangolás, de nem igazán egyezik még ez sem azzal, ami a "beetető" első pár napban volt (amikor valószínűleg el kellett adni a DLC-t és azért esett több jobb cucc).

Félre ne érts, igen, én már 268-as set itemekre megyek, de nyilván a játékosbázis 90%-a arra megy, mert már beleölt 300-500+ órát és nem azt szeretné látni egy heroic végén, hogy megint egy halom 204-es hulladékot kapott. Ugyanaz a helyzet, mint 1.2-nél a DZ ládákkal, amik 163-at dobtak 201+en is...

És ez így elég gáz, hogy nem adod meg a játékosoknak az élményt, hanem inkább visszaveszel belőle. Ha arra mennek, hogy mindenki félnapokig farmoljon heroicon egy incursiont/UG-t, nagyon hamar visszaesik majd a játékosszám megint.

Új hozzászólás Aktív témák