Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz Bennyboy #12799 üzenetére

Szia, nekem 199 a GS, de nem igazán az számít. Régen Liberatort használtam, de nem jó, másodlagosnak esetleg elmegy, de inkább Black Market AK 74, bár azóta lehet hogy van jobb így hogy nőtt az elérhető szint, sőt biztosan van jobb.

Vector, mint minden SMG az egyik legjobb fegyver most ingame. Nekem még a 182-es GS vectorom van, mert feleslegesnek érzem cserélni egyelőre, 199GS mellett vicc a dps mutatóm, 148.000, ha ezt beírva keresnék csapatot akkor körberöhögne mindenki. Más kérdés hogy a stat semmit nem ér, 80-90k között lövök fejre critelve mindenféle skill vagy egyéb nélkül, pulse után 120-130k-t sorozatban. Challangingen is minden ellenfél csak pár mp. (Ahogy itt olvastam ennél jóval többet tudnak már az elitben 200+ auggal, szép lehet)

Szerezz egy jó SMG-t, vector, mp5, új aug 204-es, kb lényegtelen, mind brutál erős. Tár rá + tárkapacitás, és crit damage, célkereszt + headshot és crit damage, hangtompító + stab vagy acc és crit damage, handle valamire nekem stability és acc van, az az egy kell rá, érezhetően rosszabb lőni vele ha azt is critre cserélem.
    Talentből brutal és deadly, ez a kettő legyen addig craftolj, a harmadikra van sok jó opció, healt ad crittel, cd-t csökkent, crit chance-t ad, stb. Gear-ben igyekezz olyat használni, amiben itt ott van crit chance vagy crit damage, és az ability-ből a pulse-t erősítse, mellette használsz egy healt, first aid és a pulse-t. Kb ennyi a lényeg most, így lehet nagy sebzést elérni.

• RECSKA

veterán

válasz Bennyboy #12799 üzenetére

Jo talentek kellenek.
    Vectorra krit sebzes es fejloves bonusz. Melle egy jo nagy sebzes...

2. Fegyvernek liberator helyett ak. Nagyobbat ut, ha jot kraftolsz, aprit.

A telntek sokat szamitanak. 32es sarga leolvad az augomtol, pedig csak 10e a sebzese.. Viszont krit sebzesnovelo es fejloves bonusz talentje van...

Egyedul amugy sem igazan celszeru dz6ban kolicalni, oda csapat kell. 32es ellenfelek szetszednek ha bekeritenek....

Új hozzászólás Aktív témák