- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Bennyboy #12799 üzenetére
Szia, nekem 199 a GS, de nem igazán az számít. Régen Liberatort használtam, de nem jó, másodlagosnak esetleg elmegy, de inkább Black Market AK 74, bár azóta lehet hogy van jobb így hogy nőtt az elérhető szint, sőt biztosan van jobb.
Vector, mint minden SMG az egyik legjobb fegyver most ingame. Nekem még a 182-es GS vectorom van, mert feleslegesnek érzem cserélni egyelőre, 199GS mellett vicc a dps mutatóm, 148.000, ha ezt beírva keresnék csapatot akkor körberöhögne mindenki. Más kérdés hogy a stat semmit nem ér, 80-90k között lövök fejre critelve mindenféle skill vagy egyéb nélkül, pulse után 120-130k-t sorozatban. Challangingen is minden ellenfél csak pár mp. (Ahogy itt olvastam ennél jóval többet tudnak már az elitben 200+ auggal, szép lehet)
Szerezz egy jó SMG-t, vector, mp5, új aug 204-es, kb lényegtelen, mind brutál erős. Tár rá + tárkapacitás, és crit damage, célkereszt + headshot és crit damage, hangtompító + stab vagy acc és crit damage, handle valamire nekem stability és acc van, az az egy kell rá, érezhetően rosszabb lőni vele ha azt is critre cserélem.
Talentből brutal és deadly, ez a kettő legyen addig craftolj, a harmadikra van sok jó opció, healt ad crittel, cd-t csökkent, crit chance-t ad, stb. Gear-ben igyekezz olyat használni, amiben itt ott van crit chance vagy crit damage, és az ability-ből a pulse-t erősítse, mellette használsz egy healt, first aid és a pulse-t. Kb ennyi a lényeg most, így lehet nagy sebzést elérni. -
RECSKA
veterán
válasz
Bennyboy #12799 üzenetére
Jo talentek kellenek.
Vectorra krit sebzes es fejloves bonusz. Melle egy jo nagy sebzes...2. Fegyvernek liberator helyett ak. Nagyobbat ut, ha jot kraftolsz, aprit.
A telntek sokat szamitanak. 32es sarga leolvad az augomtol, pedig csak 10e a sebzese.. Viszont krit sebzesnovelo es fejloves bonusz talentje van...
Egyedul amugy sem igazan celszeru dz6ban kolicalni, oda csapat kell. 32es ellenfelek szetszednek ha bekeritenek....
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest