- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Éééés megint nem indul el a játék az ubi cache mappa törlése nélkül.
Ami után viszont bejelentkezést kér. Amit meg hiába teszek meg, mert utána emailes kódot is akar még. Az az email meg nem érkezik meg reggel óta. Egy se.
Bezzeg a reklámot, a password changet, meg minden egyéb megjön emailben tőlük. De a kód az nem... cseszhetem a hétvégi játékot úgy látom. -
Sajnos már a Farcry5 is jóval gyengébb, ami a változatosságot illeti, mint az elődjei. De a Breakpoint sajnos még annál is unalmasabb. Hiába a nagy térkép, ha mindenütt ugyanazt találod, és ugyanazt kell csinálni is.
Ennek ellenére én is sok órát tettem a Breakpointba, de valahogy végig mégsem játszottam még, talán a 2/3-nál járok. Az utóbbi hetekben nem igazán volt kedvem elindítani se. -
válasz
alibiman #735 üzenetére
Van ezek között az a zöld küldetés is, ahol find the prototype van, egy föld alatti bunkerben délen.
A fő bejáratot 2 drón is védi, de van egy másik bejárata a jeges tó felől.
Na én beküldtem előbb egy drónt, ami fel is fedezte hol van a prototype.
Aztán bementem a másik bejáraton, eltöltöttem vagy fél órát az 50-60 ellenség módszeres gyilkolásával. Majd elindultam a prototype zöld pöttye felé újra, azonban már nem tudtam odajutni. Egyszerűen akármerről közelítettem ebben a föld alatti labirintusban, sosem tudtam 25m-nél közelebb jutni, semerről. Mintha bezárult volna valami ajtó. További fél órát elbasztam bolyongással, de nem sikerült, egyszerűen nem találtam meg.
a.) létezik, hogy tényleg elzárják előled a célpontot, ha pl felfedezik, hogy támadás van? és akkor baszhatom?
b.) létezik, hogy elmegy onnan a prototype, de a zöld pötty ott marad? bár igazából a közelébe se jutottam a pöttynek a bázis kiirtása után, szóval eléggé az a.) verzió a valószínű...
c.) egyéb bug... fene se tudja mi... még NVG-vel is körbejártam a helyet újra, hátha valami átjárót kihagytam, de nem...Mindenesetre jól felbaszott, nem is játszottam napok óta...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest