Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Esetleg karácsony környékén vagy jövőre. Van egy pár bosszantó dolog, THEVR-éknál a béta tesztes videóban látni a legtöbb hibáját a játéknak, például rohadt kellemetlen random pontokra dob vissza kb 1 km-re, engem is bedobott egyszer egy hegy alá.
Az AI is elég érdekes néha, van, amikor taktikázik, van amikor földbuta. Csapatban játszottam mikor jött egy drón egy kisebb tanyán. Na ez elkezdett körbe-körbe repkedni, tök értelmetlenül. Volt olyan, amikor 1 km-ről lőttünk egy "tábort", az ellenség meg mint a felbolydult hangyaboly, rajzott összevissza, csak felénk nem.Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy azért várni kell egy kicsit a megjelenéssel, mert az UBISOFT-tól megszokott módon egy félkész játékot kapunk, és egy fél év kell meg egy jó pár update meg patch, mire értékelhető lesz a játék. De ez csak az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hajszálvékony ÉRINTŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 (10.gen Core I5 16Gb DDR 512Gb SSD) eladó!
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest