- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Mostanában valami új erőre kapott a játék, tele a YT videókkal, hogy milyen fa**án összekalapálták az elmúlt 3 évben. Megvettem én is most akciósan 10 euróért PC-re és tényleg elég jó. Az egész látvány brutál jó szerintem, nem csak maguk a textúrák hanem ahogy a karakterre hat a környezet és fordítva, tehát a csizmád sáros lesz, de a sárban is ott a csizma nyoma, ugyanez havas tájakon. Maga ez az Aurora sziget szépnek szép, viszont nincs olyan "élettelteli" mint Bolívia volt ami részben érhető elvégre ez konkrétan egy DMZ nem egy funkcionáló ország, de az NPC-k hiányoznak akkor is. Nagyon részletesen beállítható, hogy milyen paraméterekkel szeretnék játszani, de tényleg, olyan mélységig, hogy mennyi a maximum kötszer ami elférhet nálad.
A sztoriban nem haladtam sokat bár így is látom, hogy nem egy TLoU, de arra amire való, hogy valamilyen keretbe foglalja a gameplayt, annak megteszi. Biztosan végig fogom vinni, kellemes csalódás ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest