- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
válasz
spleenszuru #1218 üzenetére
Szia
Egy darabig toltam, imadom a kidolgozottsagot, a hangulatot, stb, de nekem most kell egy kis szünet vele. Sajnos túl "steril" minden pálya, minden épület. És amit nagyon utálok benne:a civilek. Körbe lövöm őket, ki lövök minden enemyt körülöttük, ezek meg pakolgatnak tovább a polcokon,nyomják a tetrist a pc-n. Ennek ellenére imádom.
De átugrottam most Division 2-t tolni. Na, ott baromi valtozatos pályák, szerintem rohadt jó ai,ami nagyon kéne bele :egy breakpoint szeruen kidolgozott karakter. Viszont a division képi világa engem kilóra megvett, pedig ps4es játék, ps5-ön nyomom. Ha valaki esetleg jelölni akar(division 2re), irjon privátot :) -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok .
Egyedül kezdtem bele,offline ,story .
Csak 1 teammate-t használok .
Hogy érdemes bele kezdeni a sztoriba?Mikre figyeljek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest