- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
De, alapvetően jól érzem magam, csak a munka nem jön be annyira. No, meg a munkarend. Nagyon nehezen tudok bármiféle szabályhoz alkalmazkodni, én inkább a megkerülés híve vagyok, itt viszont mindenhol szabályok vannak. Illetve, mivel nagyon másképp gondolkodok, mint a helyiek, elég gyakran nem értjük meg egymást, és ebből adódnak konfliktusok. A mélypont úgy érzem már megvolt, leközölve még nincs, de majd hamarosan. Most már egész jó a helyzet, lassan megszokom a dolgokat.
Ha most felajánlanának egy repjegyet haza, nem hiszem, hogy élnék vele, bár elgondolkodnék. Nem tudom, ez később hogy fog változni, most telt el a negyede az évnek. Hiányzik rengeteg minden otthonról, most van nyár, szabi, nyaralás, szóval talán most a legnehezebb (meg majd karácsony körül), de itt legalább halad a kutatásom, és ha lenne belőle valami, akkor otthon is sokkal könnyebb lenne, szóval, egy évet ez mindenképp megér. Illetve, az a kevés szabadidő, ami van, viszont nagyon jó, fantasztikus ez az ország.Összegezve, jó is itt, meg nem is. Azt hiszem, turistaként bármikor, de dolgozni az életbe többet nem jönnék ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest