Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

Sziasztok!

iday: szeretem az animéket, de csak amatőr szinten. Dragonball, Naruto, Wolf's Rain főleg. One Piece, Death notes tervben.
    Maps elég jó, de ládázáshoz nem elég. Oda nem árt a 3-5 méteres pontosság. Tájékozódásra meg inkább tereppontokat használok, oda bőven elég a "nagyjából arra van" gondolkodás. :D

"Ha kell valami itthoni műsor vagy valami, szólj, megoldjuk."
    Köszi, ezt már páran felajánlották. Szeretem a TeamViewert google-lel kombinálni. :)

Eastman: igen vannak, itt a lakásban is olyan van. Bár, szerintem kicsit másképp, mint Te gondolod. Itt a tartály felett van a csap, a tartály teteje egy kis mosdókagyló, és a víz a tartályba folyik, amikor tölt. Akár mosol kezet, akár nem, és csak a WC lehúzása után üzemel. Ügyes, de inkább csak érdekességnek jó.

szucsi84: önkiszolgáló kassza? Hááát... vannak kétségeim. Viszont, itt olyan nincs. Mindenhol van pénztáros, legalább egy mindegyik pultban. Néhol kettő, egy számláz, egy csomagol, meg kezeli a pénzt. Meg, olyan automata pénztárgépek vannak, hogy a pénztáros betolja a pénzt, a gép elteszi, és kidobja a visszajárót. Így a pultnál álló addig elpakol neked, amíg megérkezik a visszajáró.

Itt ha van is szemetes az utcán, az szelektív, általában négy rekeszes. Viszont, a szemetet nem úgy gyűjtik, mint otthon. Van műanyag flakon, külön fém, külön üveg, és utána égethető, nem égethető hulladék. Hogy az utóbbi kettő között mi is a pontos különbség, azt ők sem tudták megmondani...

Ma alig aludtam valamit. Éjjel volt egy nagyobb földrengés olyan két óra felé. Kurva szar volt arra felriadni. Ez nem olyan volt, mint a múltkori. Durván indult, mintha zuhantam volna egyet, felébredtem, erősen mozgott az ágy, tányérok, poharak zörögtek, hűtő, bútorok meg a falak recsegtek. Annyira ráparáztam a dologra, hogy utána nem tudtam elaludni. Minden kis utórengésre totál felpörögtem.
    Munkatársam mondta, hogy a 14. emeleten lakik. Ő sem volt nyugodt... Őt az a tudat rémíti meg, hogy onnan nincs hova menekülni.

"Tervezel kimozdulni Tokióból, és ha igen, mikor? Lesz rá időd egyáltalán? Ez az egynapos hétvége nem sok lehetőséggel kecsegtet."
    Igen, vannak terveim, sőt, részben már meg is tettem, de ez egyelőre legyen titok, bár a fotók árulkodnak. :D Részben azért is szünetel a megosztás, be akarom várni a blogot.

Éppen ezért, ma is jön egy epizód, igaz, szürke hétköznapok, képek nélkül. :(

Köszi mindenkinek, aki olvassa!

Mave

Új hozzászólás Aktív témák