- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
válasz
Predator666 #189 üzenetére
Sziasztok.
Nos a professzor még nem válaszolt, ellenben találtam ezt a cikket. Dr Wozniak egy well-known, respected akadémikus, aki határtudománnyal foglalkozik és nem mellesleg a polyphasic sleep témában is elmélyedt.
http://www.supermemo.com/articles/polyphasic.htm
Mindenki vonja le a következtetéseit.Továbbá az egyik ismerősöm a Semmelweisen végez, a diplomamunkáját az alváskutatásból írja és PhD-re is ezzel tervez tovább menni. Szakmai hozzáértését (de legalábbis tájékozottságát mindenképp) mutatja, hogy summa cum laude-val fog végezni nagy eséllyel. Ő azt mondta, hogy a nonREM szakaszok nem hogy feleslegesek, hanem hosszú alvás megvonás után azok kerülnek túlsúlyba, tehát úgy tűnik, hogy az rendkívül fontos alapja a pihentségnek.
Továbbá még egy megjegyzés. Megtanultam egyetemistaként, hogy inkább a hivatalos publikációknak/-ban hiszek, mint a személyes beszámolóknak/-ban. Így, a magam részéről, elvetettem a többfázisú alvás lehetőségét, és mindenki mást is erre buzdítok.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged