Hirdetés

Aktív témák

• álomvilág

csendes tag

Hosszú volt a hétvége. Hosszú és unalmas. Semmi sem történt. Még Életemmel sem nagyon tudtam beszélni csak szombat reggel. Na de akkor csodálatos volt. Az írás sem ment igazán mert nem volt rá alkalmam. Így mindig készenlétben álltam és ha adódott egy lopott pillanat azt ki is használtam. Ilyenkor mindig 100× lassabban tölt be a rendszer. És persze a mail sem működik úgy ahogy azt szeretném. Viszont ez után az éhező hétvége után egy gyönyörű randival kezdtük a hetet. Már napokkal előtte beszélgettünk róla de nagyon nehéz volt összehozni. Természetesen a randi előtt 2 nappal mindig lázba jövök. Nagyon tudok izgulni. Ez a kellemes izgulás. Inkább izgatottság.
    Ígérték vasárnap éjjel a havat és újra bejött nekik. Először aggódtam picit mert messzire kellett mennem de aztán eszembe jutott az előző randi a múlt héten és rájöttem felesleges aggódni. Simán megjártam az utat mindenféle prombléma nélkül most miben különbözne? Talán annyiban hogy nagyon fáradt voltam. Most már vége lehetne a télnek. Itt vol az egész december és január hó meg szinte semmi. Most már tavaszt szeretnék. Nem is. Inkább akarok!
    Na de a randi! ÓÓÓ valami káprázatos volt! Ketten voltunk ami különös melegséggel töltötte el a szívemet. Jobb szeretek kettesben lenni Életemmel mind a mellett hogy picinyami már nem szokott zavarni ha ott van velünk. Én értem oda előbb nagyon sokára. Fél órával hosszabb volt a menetidő mint ahogy terveztem. Amikor odaértem azt hittem hogy rosz helyre jöttem mert Életem még nem volt ott. Örültem hogy én várhatok rá mert így nem éreztem úgy hogy időt vesztettünk. Nemsokára meg is érkezett. Most csak egy gyors ölelés és csók volt mert szakadt a hó és hideg is volt. Na de amikor beültünk... Mindent bepótoltunk. Nagyon sok bújás volt most. És erre most kiemelten szükségem is volt. Semmit nem kellett kérnem vagy jeleznem mert mindent megkaptam. Elsősorban a szerelmet ami áradt belőlünk. Ez a képen is látszódik amit készítettünk. Nagyon jó érzés ránk nézni. Volt egy idő amikor nem voltam elégedett azzal amit látok. Itt magamra gondolok. De most nyoma sincs. Csak a szerelmet látom magamon és azt hogy igazán boldog vagyok. VELE!
    Persze mint mindig most is nehezen bírtuk ki hogy csak beszélgessünk és simogassuk egymást. :B Hiába beszéljük meg hogy picit oldódjunk mielőtt beefelejtkeznénk teljesen egymásba. Ez nekünk nem megy be kell látni. Próbáltunk úgy tenni mindketten ahogy itthon beszélgetni szoktunk róla. Többé-kevésbé sikerült. Én nagyon élveztem a helyzetet. :B Életem szinte felfalt és ezt imádtam. Ő az én kis mohó kandúrkám.
    Miután picit lehiggadtunk beszélgettünk. Szeretek Neki mindenről mesélni mert Ő az egyetlen akin érzem hogy érdekli amit mondok. Bármiről beszélek Ő hallgatja és látom hogy nem csak udvariasságból. Ez fordítva is igaz. Imádom hallagatni Őt. Szeretem a hangját és szeretem ahogy beszél. Mindenről tudunk beszélni. Vannak dolgok amikről még nehezen megy így élőben de próbálkozunk. Csodálatos az életem mellette! A búcsú rövid volt a hideg miatt. Viszont az ölelése maga a mennyország! Igazi forró szerelmes bújás volt. És a végtelen apró búcsúcsókoktól is teljesen elolvadok. Egy álomrandi volt ismét. remélem hamarosan újra találkozhatunk. És nagyon bízom benne hogy hamarosan egy olyan hírt mondhatok el neki ami megváltoztatja az életünket. Persze főleg lelkileg...

Kellemes napot mindenkinek!

Aktív témák