Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Rászántam pár órát az Amped Hardpoint-ra. Tetszett nekem amennyit eddig nyomtam vele korábban PvP mellett. Na ennyi volt. Ennyi fogyatékost nem hiszem el, hogy ki lehet fogni. Borzalom milyen emberek játszanak ott. Írom nekik kezdéskor, hogy egy foglalja C-t a többi jöjjön B-re. B+ soha SOHA nem jött velem senki.
Bezzeg az ellenfélnek mindig volt annyi esze, ők jöttek négyen - öten. Marad a Pilot vs. Pilot vagy a CTF. Hát nem fogok én gyomorfekélyt kapni az idiótáktól...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bezzeg az ellenfélnek mindig volt annyi esze, ők jöttek négyen - öten. Marad a Pilot vs. Pilot vagy a CTF. Hát nem fogok én gyomorfekélyt kapni az idiótáktól...