- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy nem értem ezt a gyors leárazást, ennyire nem megy még a jó kritikák ellenére sem? Mondjuk BF1 és CoD között várható volt.
-
Bad Pritt
félisten
Inkább mákod, hogy nem velünk egy platformon kell ugrabugrálnod, mert hamar seggre huppannál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, Destiny-ben elég nagy, konkrétan volt hogy el is húzta a ravaszt az ellenségről, mikor egy másik átment előtte keresztben, anyáztam is rendesen. BF1-ben alig volt, első Titanfallban sem volt zavaró boxon, szóval kíváncsi leszek. De amúgyis, ehhez skill kell, tudod, nem csak rángatni az egeret a félméteres egérpadon.
-
.LnB
titán
Ja itt vagyunk szépen. De mondjuk mi hárman, mindhárman más platformon... Nem tudtok rendesen választani..
(#387) Bad Pritt Nem rossz ez az Anakin-es hasonlat. Csíptem is mindig (kivéve az első részben kölyökként).
Egyébként konzolon ebben a multiban mekkora aim assist van? Csak a ravaszt kell húzni? El nem tudom képzelni, hogy ugrálva, röpülve, falon mászva stb stb hogy lehet ott célozni.
-
Bad Pritt
félisten
Túlzás nélkül olyan pályát jársz be, mint Anakin, meglátjuk te végül visszajutsz-e a fényre.

Hát nem, főleg mert a Garden Warfare 2 egyetlen ingyenes DLC-jében volt annyi cucc, mint a teljes Battlefront alap csomagban (true story). De inkább ez, mint a csodás Premium rendszer szerintem.
-
Bad Pritt
félisten
Konzolvilágnál EA hét van, 10-ért megrendeltem PS4-re. Nagyon kíváncsi vagyok rá.

-
Alien!
senior tag
meg a titánban harcolva más a kommenthang és a szöveg.
a kezdeti fanyalgás után már én is hozzászoktam a játékhoz, bár itt is egyre többen találnak meg, hogy wallhacket használok. merugye jól játszani csak csalással lehet a mai fiatalok szerint....
viszont azt is látom, hogy sokan kivannak a Tone titánra pl.
-
Corpuscle
őstag
Bounty hunt, attrition nagyon tetszik. Igazi darálós, feszültséglevezető. Régen toltam FPS multit, de ez a bot-okkal való kiegészítése a többjátékos módnak nagyon bejön. Amped hardpoint, CTF a régi klasszikusok, ezeket is szeretem, de ez csapatban az igazi. A coliseum azt sem tudom mi.

tarBubbles, Oric: Köszi mindkettőtöknek!

Faction váltás mire jó? Azon kívül, hogy más tartja az eligazítást ugrás előtt.
-
.LnB
titán
Én az első Assault fegyót (a R-201 Carbine-et, ha jól emlékszem ez a neve) és az első Submachine Gun-t, a CAR-t húztam regen-ig. Nekem eddig a CAR tetszett a legjobban. De azt nem tom mire jó ez a regen. Kaptam egy "gold" skint, és húzhatom tovább a fegyvert. Más jelentősége van?
Ezen kívül mentem pár kört a D-2 Double Take-vel. Ami elvileg sniper, de én nem nagyon campelek. Ezért volt pár fragem amin jókat röhögtem. Ilyen levegőben repülve magam alá Headshot meg ilyenek.
Egyébként még mindig nagyon tetszik nagyon a game. Amiért fikáztam korábban az az erőssége, ez az ugri-bugri. Olyan frankó kis movementeket lehet összehozni benne ami a Quake-et idézi fel bennem.
Igaz a bunny hop még nem megy, és igazán annyira nem mozgok jól, de majd alakul.99%-ban még mindig csak Pilot vs. Pilot-ot játszok (ti mit szoktatok?). De néha rányomok a mixtape-re, lesz ami lesz alapon.
Nem bánnám ha lenne valami HC mód a jövőben a sok Wh-s Aim-os perk helyett. Kíváncsi lennék úgy is a game-re. Meg persze kis mapok+1v1 játékmódra is, de sajnos az 1v1 nem divat manapság. 
Igazából nem egy hardcore game ez, nem versenyjáték, de én se vagyok hc (még ha korábban ezt is gondoltam magamról) és az Overwatch-os borzasztó nagy csalódás után végre egy élvezhető multis lövölde.Ma el is fogom kezdeni a cfg átalakítását. Bár nem jelentősen. A jó öreg source engine-t már jól megismertem az évek alatt.
Egyenlőre maradnak az alap parancsok:-high
-novid
-fullscreen (valamiért nekem sose fullscreen-be indul)
+cl_showfps 1
+cl_showpos 2
+m_rawinput 1Várható a játékhoz single player kiegészítés? Nagyon jó lenne egy E. Anderson féle időmanipulálós kis DLC, egy laza 10-12 órás játékidővel. Csípném.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tarBubbles
üzenetére
Rosszul emlékeztem akkor, sry.

-
Corpuscle
őstag
Mekkora szintig húzhatóak a fegyverek?
-
lacy86
addikt
TF-bwn volt ugy, hogy 1 kor alatt 2 szintet fejlodtem
Itt kozel sem 😂😂😂 -
horvi0813
tag
[8490-] elég jó ár érte!

-
dodoroli
aktív tag
válasz
tarBubbles
üzenetére
Köszönöm szépen az lesz az működik.
-
Preda
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Biztos vannak érdekes esetek, de én csak azt mondom nem kell mindig a netkódra fogni. Mondjuk én ps4 en tolom nem tudom pc hez képest vannak-e eltérések.Letoltam kb 150 amp hp-ot.Láttam pár furcsaságot, de nem találkoztam nagyon kirívó esettel.
-
atidzsiforc
őstag
a netkod legalabb olyan fura mint tf1-ben ha nem kacifantosabb. es tuti h kliensoldali hitreg van szoval ha laggert kapsz ki siman elofordulhat hogy le tud loni mikor te mar phaseshiftben latod magad, vagy amig azt latod hogy meglott 2x-3x, az egesz tar olom benned landolt az o kepernyojen mar
-
Preda
aktív tag
Az előbbire visszatérve.Van olyan, hogy egy tár nem elég a másikba ő meg egy mp alatt szétkap.Igen ez igaz, de sztm ennek semmi köze a netkódhoz.Amikor még csak tanulgattam a játékot ez volt mindig.De már megvolt az első reg és a kövi felénél járok inkább forditva van.Egyáltalán nem mind1 hova célzol.Értelem szerűen fejlövés a legjobb.Azt se hinném, hogy a titánok gyengék.Nekem pl Scorch a kedvencem 20-on valahányas és elég kevesen használják.Ha elkapom a fonalat van,hogy 1v2 ben is nyerek.Szóval szerintem csak gyakorlás kérdése.Titánoknál eléggé figyelni kell melyikkel mi a taktika.Mert nem csak annyi,hogy hú legyőzhetetlen vagyok.Tone azért népszerű mert lerakod a pajzsot és közben lőhetsz,de sokszor látom, hogy van aki olyankor is lövi tovább mikor 5mre áll tőle a pajzs mögött.Tessék közzel menni, ha meg messze van akkor elbújni.Attól, hogy fps nem feltétlen ugyan olyan mint a másik.Ahogy az előbb valaki mondta easy to play hard to master.
Az is változó, hogy ki ellen játszik az ember vannak nagyon durva tagok.Múltkor találkoztam egy platina trophys sráccal , szerintem 20-30kill 3-4 death aránya volt.Brutálisan jól mozgott.Szóval nem kell egyből a játékot hibáztatni ha nem megy.Ja és nekem is micronetem van... -
lacy86
addikt
5x egymas utan uygan oda spawnol.
Miert is ne .... -
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is inaktív a video beállításban a Anti-aliasing?
Már mindent állítottam és még mindig szürke maradt a kártyám r9 280x. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
horvi0813
üzenetére
Nem teljesen értek egyet Veled/Veletek. Én félbehagytam jó pár napja a sztoriját, és egyszerűen nincs kedvem folytatni. Szerintem elég gyengére sikerült, voltak pillanatok amikor kimondottan felidegesített (például a "házgyárban" való ugrándozás). A multiját is kipróbáltam, de kb fél óra elég volt belőle első körben. Ennyi játékidővel nyilván nem akarom leírni teljesen, de egyelőre a multi még a sztorinál is nagyobb csalódás. Az első rész nagyon bejött anno -majdnem 100 órám van benne-, de amikor kijött a TF2 Beta már sejtetem, h ez most nálam nem fog akkorát ütni. Viszont múlt héten már nem tudtam kihagyni a -40%-os MS akciót, így mivel már eladni sem tudom, muszáj lesz újra nekirugaszkodnom.

-
horvi0813
tag
Single tényleg csak 5óra kb., de tuti 2szer végig nyomod annyira jó szóval az rögtön 10óra
Multi nagyon jó, pörgős, változatos sok játékmód, easy to play hard to master kategória szerintem.
Jah és ne feledkezz meg róla h 30€ és DLC ingyen van soha többet egy forintot nem kell költened benne mindent megkapsz ingyen... -
.LnB
titán
Megvan a BF1, végigtoltam a COD IW + Remasteredet. De abszolút ezt mondom neked a három közül. A multi-ról nem tudok még sokat mondani, de a single... ezt látni kell. És ne nézz előre utána, úgy nem jó. Vedd meg és kezd el végigtolni.
Ui: Dishonored 2 -t még nem próbáltam.
(#348) oriic Ja de a Singularity nem volt maradandó, végigtoltam de nem is emlékszem már rá. olyan ez a single (vagyis ez a rész olyan volt) nekem kicsit mint a Half-Life és a Portal. Ami jó.
-
mitisz
tag
Sziasztok! Mit gondoltok, megér 30 eurót a játék? Nagyon gondolkozok a megvételén (black friday akció), de nem tudok dönteni, ebből a pénzből 3 másik akciós játékot tudnék venni, és multiplayer fps-nek most vettem meg a BF1-et... Szerintetek? Milyen PC-n a player base, milyen a single és a multi, milyen benyomásaitok vannak?
-
.LnB
titán
Gyerekeeek! Mi ez a single?! Csak kapkodom az államat!!
Ez az időmanipulálós rész ez hihetetlen jó! Most hagyom is, túl sok volt a jóból.
Erre nem számítottam, hogy ez ennyire fasza legyen?! Le a kalappal!
-
Atomgeszi
nagyúr
Hát na igen, érdemes figyelni, hogy ezzel nem zárul le.

Volt már mindenre példa, nyertünk, de közben mindenkit kinyírtak és simán elrepültek. Vesztettünk, de közben mindenkit kinyírtunk és elrepültünk, de olyan is volt, hogy vesztettünk, mindenkit kinyírtak, és a repülő meg üresen ment el.
De a legnagyobb szopatás az az, hogy nem mindig ugyanoda jön a hajó, Én meg rafináltan bevárom a "szokásos" helyén, és kiderül, hogy a pálya másik végén várja a kedves beszálló utasait, akkor még vergődj át a pályán.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szerintem izgalmas mindkét fél részéről.
Főleg mikor azt se tudjuk, hogy hol a repülő, de közben kiderül, hogy Én még a pálya másik oldalán harcolok egy másik titánnal, és mire odaérek a repülőhöz, addigra vagy elfelejtem hogyan kell felugrálni olyan magasra, hogy betudjak ugorni a repülőbe, vagy pedig szétlövik előttem és menekülhetek.
-
.LnB
titán
Annak mi értelme, hogy vége a körnek de ki kell menekülni a "repülővel" ? Az miért van?
-
lacy86
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem is ertettem mire kell gyujteni a penzt ...
Koszi tenyleg, hogy szoltal
Rendes vagy -
lacy86
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Jah, ezt nem mondta senki
Azt hittem maskeppen kell jatszani
Koszi 👍 -
Corpuscle
őstag
Valakinek el kell vinni a balhét.
(#328) Alien!: COD 4 idejében még patch formájában kaptuk a pályákat, változnak az idők. Egy olyan tartalmat adnak „ingyen”, amiért mások pénzt kének. Ez így mennyivel jobban hangzik. Meg kellene kérdezni a készítőket, végül is a gárda egy része mindkét játék fejlesztésében részt vett.
-
lacy86
addikt
Nagy nehezen megolsz 1 titant
Plusz pilot
Kapsz jo sok money-t
Erre ha meghalsz akkor oda a feleMiez? 😂😂😂
-
Alien!
senior tag
Hívhatjuk DLC-nek, mert a térkép az letölthető tartalom.
De ha jobban megcsavarjuk a dolgot, akkor megannyi kiegészítő képesség (nyaktörés, dom shield,stb) alapból járt az első részben. Itt meg átvariálták a fejlődési rendszert és még DLC-sítik is ezeket. (pl a 40mm-es sorozatlövője most érkezik a tone-ra). Szóval kicsit trükkös ez.
-
Corpuscle
őstag
A titanfall.com nevezi DLC-nek, Oric gondolom csak átvette az infót. Az más kérdés, ahogy te is írod, hogy valójában minek is nevezzük.
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem orii fogalmazása volt félrevezető. Egyrészt ha ingyenes én nem is nevezném DLC-nek, hanem csak patch-nek. Így meg már simán belefér az a két dolog a patch fogalmába.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön az első Titanfall 2 free DLC. (november 30.)
Előrendelőknek az Angel City ezen a napon érkezik a többieknek december 3-tól lesz játszható.
-Angel City map: A fan favorite map from Titanfall 1 is reborn for Titanfall 2.
-Wingman Elite Pistol
Titan Kits: Get more customization for your Titan with these all new kits.
Ion: Refraction Lens – Splitter Rifle splits 5 ways
Scorch: Scorched Earth – Flame Core ignites the ground, leaving thermite in its wake
Northstar: Threat Optics – Enemies are highlighted while zooming in
Tone: Burst Loader – Aiming allows the 40mm to store up to 3 shots to burst fire
Legion: Hidden Compartment – Power Shot has two charges
Ronin: Phase Reflex – When doomed, Ronin phases out of danger-Pilot Execution: Inner Pieces – Phase into an unsuspecting victim
-Stats screen
-FAQ menu
-In-game store
-
tarBubbles
tag
Pc-s tutorial. De szerintem annyira sok haszna nincs. Ha tudod, hogy elrontasz egy falat vagy pont valami hülye helyen vagy, akkor segít megtartani a sebességet.
-
.LnB
titán
Ez a Pilot vs. Pilot bejön. Mindjárt más volt 4 game után mikor először dobott be abba a játékmódba.
A többin azt se tudtam mivan. 
-
SütiGTi
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
De ezt hogy? :-)
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Lol a kis bunny hopper.
és ezt te is meg tudod csinálni? 
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Valaki más?

-
.LnB
titán
Srácok, gyors, lényegre törő választ várok. Halott a multi avagy sem? Gondolkodok, hogy megveszem, de jó lenne ha nem menne kárba az ára.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ezt Én is alátudom támasztani.
Tegnap este is csak pislogtunk a kollégával, hogy mégis mi a franc történik.
Az egyesben több sikerélményem volt nekem is. Kicsit máshogy megy itt minden.
Hiába G2.27 vagyok pilótánál, R201 meg G4.xx valamennyi. Jön egy ellenség Én egy tárat belelövök ő kettőt pötyög ugyanazzal és kampó.
-
lacy86
addikt
Most de. volt egy kis idom es jatszottam 3-4 kort.
Lehet rossz napom volt ... de 3-nal uccso helyen vegeztem.
Azert is nem tudom "elfogadni" mert TF-ben mindig 1.-3. hely kozott voltam.
Itt valahogy nem ugy mukodnek a dolgok
Tudom, hogy meg az elejen vagyok ( 9-es szint asszem ) de valahogy a titanok es pilot mozgasa teljesen mas.
Van ugy, hogy a palya vegere rak ki - mire beerek a "meccsre" addig meg is olnek ...Valami nem stimmel, lehet csak " meg kell szoknom " ...
-
bozsik84
tag
Egy kis segítséget kérek, hol lehet megnézni a K/D és W/L arányt? Nem találtam meg a játék menüjében.
Köszi

-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tarBubbles
üzenetére
Nyilván nem oda hívom le, ez alapvető. A rakéták bizonyos ideig jók, de hiába megy az ellenre az összes, talán ha 1 rakétasorozat 25%-ot sebez. És a Tone baromi lomha sajna. A plusz dash se sokat segít rajta. Az első részben az Atlas a 40 mm-es cannon-nal, na az adta.Ami meg fürge, annak a fegyvere vicc. Hagyhatták volna a szabad variálást.
A C.A.R nekem 9-es, de mind közelről, mind távolról kevés az a "40"-es sebzés. Elkezdem lőni, végig találok, erre elugrál a 20 méterre lévő fedezékig.
Amúgy többi MP játéknál nincs gond a pinggel, UPC 120/10-val, eddig mindig jó volt. Nem tudom mi lehet. De amikor lemegy 50-re, egyből jobb. Akkor mintha a C.A.R is jobb lenne (én szerintem a ping miatt késik az egész)
-
Alien!
senior tag
Nekem is a titánokkal van gondom. Avval , hogy predefiniálva vannak, pont semelyik nem illik a stílusomhoz. Az egyben főként Atlas/XO-16-al mentem, tehát mozgékony + gépágyú. Na most itt konkrétan semmi alternatíva nincs erre. Jelenleg a Tone-nal nyomom, amit az első részben messze kerültem. Vicc. A lomhasága miatt teljesen kinyírta azt az élményt amikor f*szán elugráltál a rakéták elől.
A hitreg valóban érdekes, killcamben sokszor más történik, mint amit én valóban látok (ping kb 40-60). Sokször felugranék egy titánra rodeózni és átesek rajta, vagy meghalok és a killcamben visszanézve látom, hogy az ellenfélnek sikerült még egyet ütnie, persze ez a játék közben nem látszik.
A térképrendszer is gáz, mert nagyon egyfelé tereli a játékosokat, bizonyos pályákon (crashsite, complex), totális állóháború alakul ki, van ,hogy 4-5 titán áll szemben egymással és pajzs mögül lövöldöznek egymásra. Hát ilyen az elsőben nem nagyon volt....
Vicces pl, hogy a Ronin a kardjával simán védeni tudja a Tone féle Salvo Core-t.
Sorolhatnám még.
Jó játék ez, csak a casualok miatt szemenh*gyozták a rajongókat. El kell fogadni, hogy teljesen más lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)