- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #7504 üzenetére
Nem tudom hányszor vérzett az orrod, nekem elég sokszor.
1. Ahhoz, hogy egy olyan embernek vérezzen, akinek nincs semmi baja az érfalával, ahhoz elég nagy erő kell. Kétlem, hogy egy oldalirányú, legfeljebb súroló "rúgásnak" ekkora hatása lenne. (Nagyon sok ember van, akinek soha nem vérzik az orra, hiába éri nagy erőhatás.)
2. Ha olyan, hogy hajlamos az orrvérzésre, akkor elképzelhető, hogy kisebb erőtől is elered. De ha elered, akkor azt nem állítják meg egykönnyen, nem annyi vér lenne a tamponon.Látszott a vér, ez tény. Igaz csak a tamponon, előtte nem. A fűben hason fekvés sem a legideálisabb, ha valakinek vérzik az orra. Szerintem nem találta el. Túl kevés "bizonyítékunk" van, hogy ezt helyesen megítéljük. Én nem voltam ott, ugyanannyit látok, mint te a videókon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest