Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #7504 üzenetére
volt nála egy művér kapszula, aztán mikor eltaknyolt csibészen felbontotta az orra alatt... nem hiszem el hogy nem látod baszod... tényleg szemészetre kéne menned... :-)
pittsburg vezet
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
leikomessi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7504 üzenetére
Nem tudom hányszor vérzett az orrod, nekem elég sokszor.
1. Ahhoz, hogy egy olyan embernek vérezzen, akinek nincs semmi baja az érfalával, ahhoz elég nagy erő kell. Kétlem, hogy egy oldalirányú, legfeljebb súroló "rúgásnak" ekkora hatása lenne. (Nagyon sok ember van, akinek soha nem vérzik az orra, hiába éri nagy erőhatás.)
2. Ha olyan, hogy hajlamos az orrvérzésre, akkor elképzelhető, hogy kisebb erőtől is elered. De ha elered, akkor azt nem állítják meg egykönnyen, nem annyi vér lenne a tamponon.Látszott a vér, ez tény. Igaz csak a tamponon, előtte nem. A fűben hason fekvés sem a legideálisabb, ha valakinek vérzik az orra. Szerintem nem találta el. Túl kevés "bizonyítékunk" van, hogy ezt helyesen megítéljük. Én nem voltam ott, ugyanannyit látok, mint te a videókon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Bundle topik
- RAM topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl