Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz margithid #115111 üzenetére
én már rájöttem.
nincs nekik ilyen találati arányuk.
mindenki ezt mondja nekik, amit te is, hogy akkor single kell megrakni.
de csak az ilyen 1-2-n elmenősökkel jönnek ide sirdogálni.
hogy sajnáljuk őket.
de nem megy.
itt pl. az 54. sorszámú hiányzik a sorból.
de a kolléga még bőven a korrektebbek közé tartozik. tényleg.de vannak akik valóban csak a lehalászott, 1-en elmenősökkel fárasztanak minket a többszáz feladottból.
(kivéve skizó, neki minden elmegy. bocs!!!! )és ha véletlenül jön a 349.
na, akkor meg kell vakulnunk...*****
mai nap lényege:
amit wawrinka elvitt, azt anderson hozta vastagon.****
viszont ennek örültem:
2/3 kombináció
Lokomotív Moszkva - Kubany Krasznodar 1X2 Döntetlen 2,80 Nyertes
Fenerbahce - Bursaspor 1X2 Döntetlen 3,55 Vesztes
FC Zürich - Vaduz 1X2 Döntetlen 3,95 Nyertes***
visszementem utólag publikálósba.
elmúlt héten majdnem mindent kiírtam, semmi nem jött.
szeretnék én előre írkálni, csak nem bírom finanszírozni.
(asszem érthető.)
gyk: visszatért az, hogy amikor leírom előre, nem jön.,..[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
akooos
veterán
válasz margithid #115111 üzenetére
Igen, ezt szoktam csinálni az esetek nagy részében. Rengeteg fogadásom egy meccsből áll alaptéttel (nálam 1000 ft), ami szokott hozni jobb esetben 1500-1900 forintot. Ha naponta megtennék 10 ilyet, összesen 10.000-el, akkor ha szerencsém van akkor nettó 10.000 profitom is lehetNE. Az utóbbi 2 hétben az a baj, hogy ha egyesével rakok meccseket, akkor gyakran az is elmegy, ezért azóta csak ilyen lehetetleneket rakok, hátha valamelyik beakad. 250 ft nem nagy pénz egy 8-as kötésre, főleg, hogy 8900 jött volna belőle. Az 500-as fogadás is kb 6000-et hozott volna. Ha ezt a 19 meccset raktam volna egyenként 250 forinttal, akkor nyilván jobban jártam volna, de csak bohóckodtam most.
19*250=4750 Ft tét
Ha 250 ft/meccs, akkor a nyeremény=6108 Ft
A nettó profit 1358 forint lenne. Mindenki döntse el megérné-e neki így játszani. Ha 1000/meccs lenne a tétem így nézne ki: 19000-->24432. Így azért már jobb lenne, napi 5.000 forint nettó profit, de mi van ha nem jön be, csak mondjuk a 19-ből 7? Mindjárt szarabbul nézne ki
Ha az általam linkelt képeken minden nyertes lenne, akkor 1000 forint tétből jött volna 20.000 környékén a nyeremény. Nem is tudom miért írtam ilyen hosszú hülyeséget(#115112) C0d3r:
Ezek csak az 1 vagy 2 meccsen múló sok eseményes fogadásaim Természetesen tudnék mutatni 100 olyat amin 1 meccsből 1 megy el, vagy 2-ből 1 (esetleg 2 is )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest