Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Shkiz0

nagyúr

válasz L_YKing #114097 üzenetére

Miért is lenne bunda?
    Mint ahogy már írták, a Barcának a félidő után már édes mind1 volt, és bár matematikai esély még megvolt a továbbjutásra a hazai gárdának, ez gyakorlatban már eldőlt a 2 idegenbe lőtt gól miatt.
    Én sem csináltam volna mást, és ha jól megnézed 1-2-es eredménynél majdhogynem unalmas lett a 2. félidő a Barca mint ha beleunt volna a játékba, mivel tudták ez már meglesz.
    Aztán jött az egyenlítő gól akkor élénkült meg kicsit a játék, akkor sem a vendégek miatt, hanem mert a hazaiak még mentek becsületből és elhitték, hogy nyerhetnek. Nyertek is.
    De szerintem ez várható volt, hogy nem fogja magát a Barca megszakítani az első félidő után, már a félidei csere is csak ezt igazolta.
    Amúgy neked mint Barca fannak tudnod kéne, hogy nem elsőnek fordult már elő, hogy elkényelmeskedett a csapat amikor már nincs tétje a meccsnek, aztán jön egy egyenlítő gól, és hirtelen mindjárt magukhoz térnek, pár perc alatt berámolnak 1-2 gólt és megint jön a punnyadás. Csak most már nem volt értelme...

Azért azt nem kell elfelejteni, hogy bár a bajnokság már félig megvan, de hétvégén ha nem marad el a sztrájk miatt akkor azért még vár rájuk egy ATM meccs is, és ez most fontos nekik a bajnoki cím szempontjából, mivel legalább egy X jó lenne, és akkor az utolsó fordulóban otthon hazai pályán, hazai közönség előtt lehetnek bajnokok.

Ha behúznák a bajnokit, utána se lenne sok idő ünnepelni meg pihenni, mert 30.-án kupadöntő, rá egy hétre meg BL döntő. Ez utóbbi pedig akkor lehet gond, ha holnap a Reál jut tovább, így ők többet pihenhetnek, és készülhetnek a meccsre, amíg a Barca ugye nem. Szóval már csak ezért is érdekes lehet a holnapi meccs :)

• C0d3r

addikt

válasz L_YKing #114097 üzenetére

És még ki vagyunk akadva, ha a törökök meg a bundás 2-ben kajláék szőrmélnek egyet. Nagyok se különbek, tegnap Arsenal, ma ez a két jómadár, holnap vajon mi fog történni az RM - Juve meccsen? :)
    Egy kutya mind, fogadóirodák hirdetéseit se véletlenül láthatjuk a képernyőn... szponzorok, mi?
    Okádék...

Új hozzászólás Aktív témák