Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz samfishR #8648 üzenetére
Orosz már első félidőben 1-0 volt, másodikban kipirosodtak és onnan ennyi volt, 100Ft-ot raktam 15ös szorzón törökökre pedig gondolkoztam, hogy egy ezres legyen-e mondom hova jobbat ennél, de gondoltam úgyis behúzzák innen oroszok..
Ma elszálltam a tétekkel mert sok meccs felkúrt (ilyenkor kéne persze offolni) szóval majdnem nullán vagyok, raktam egy utolsó szelót, ha nem jön akkor leutalom a pénzemet.
Fenerbahce @ 1.90
Igen @ 1.61 dvsc
Igen @ 1.80 novara
Sparta Prague @ 1.44[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Csöves AEL Limas lőhetne egy gólt..
Galaxy Fold 4
-
WaterWave
veterán
fener gól
ukránok is kettővel mennek már
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
samfishR
senior tag
éjszaka NBA eastern finals, heatre kéne rakni pár ezrest. de lehet h inkább meg kéne várni a 2. gamet, nehogy az legyen mint legutóbb.
-
Ps Vita
őstag
Véletlen megraktam,hogy lesz gól egy afrikai meccsen,hát persze,hogy eddig 0-0,szerintem marad is úgy,,,,,
-
SirAlo
aktív tag
Bet365on el tudna valaki magyarazni hogy van ez a kombinalt fogadas? berakok pl. 4 meccset es a kombinalt fogadasnal van tobb lehetoseg is , van Egyszeri, van 2-es gyujto, 3-as es 4es , en eddig mindig a 4esre raktam ahol kiirja a szorzot is ja es van az aljan olyan is hogy Yankee (minden szorzo melett van egy szam es @ melette ) Pl. Egyszeri 4@ vagy 2-es gyujto 6@
-
giigz
veterán
DVSC - Győr meccsre lehet élőben fogadni a tippmixpron
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
raktam egy mixet délután:
Shaktar -1 & Fener meccs 2v3 gól & Győr meccs GG & Austria Wien
500 --> 2980, a Shaktar 3-0 lett, a Fener 1-0, a Győrön csak nekik van góljuk, a Wien meg 2-0 a 11. percben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Speedhs
őstag
Tuti tipp holnapra azoknak, akiknek ez a hét egy nagy szar volt!
NE JÁTSSZ. Én holnap kipróbálom.. -
adrian360
őstag
válasz Ace owner #8665 üzenetére
na akkor tegyük tisztába : a rendes játékidőben történt hosszabbítás beletartozik a meccs eredményébe, tehát ha egy meccs 95 percig tart és akkor esik a gól akkor az számít.
Ha a meccs döntetlen ( vagy kupameccsen azonos eredmény van) és 2x15 perces hosszabbítás van, akkor van a rendes játékidős eredmény, és van a hosszabbításos eredmény. -
Ace owner
addikt
Értem köszi
Galaxy Fold 4
-
Speedhs
őstag
Kár, hogy nincs két esély tippmixen.
-
stefyY
őstag
Debrecen - Győrön 1X-re adnak a félidőben 2,5-et...azmi?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Speedhs
őstag
Yoda él!
[link] -
WaterWave
veterán
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. lenne egy olyan kérdésem hogy reggeltem erre az új tippmixpro-ra és azt szeretném kérdezni hogy aki használja neki mennyi idő múlva jött meg a válasz e-mail-be?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Mano_01
aktív tag
Én du-n regeltem, de még nincs válasz emil :/
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Ps Vita
őstag
PAOK eddig jó
-
Mano_01
aktív tag
válasz Ps Vita #8685 üzenetére
jojo, csak közbe a köcsög svédeken buktam :S
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
rwin5
őstag
-
rwin5
őstag
válasz B-L-A-C-K #8690 üzenetére
Már 2-0.. már csak ez kellett volna, hogy jöjjön 14K.. na ha ez se jön ma akkor off tényleg
Szerk: Ahogy Black írta már a statot elég nézni, hogy látni lehessen mi lesz, tudtam, gondolkoztam, hogy ezt a kis szar szorzót rárakjam-e még de mondom csak jön.. annyi minden lehetett volna ezen kívül, hát ez nem az én napom
Az a vicc, hogy 1,61 H-ra most is a szorzó
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Holnapra van valami jó meccs? Elég szar volt a mai felhozatal.
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
kérnek egy gólt sürgősen a Fener meccsére, eddig minden jön, csak ott van 1 gól
hátha tudna egyenlíteni a Trabzon...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz WaterWave #8695 üzenetére
hát nekem nagyon nem
1 gól mindenképpen kell még, max 2, de több neGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rwin5
őstag
3-0
Visszafogadtam 1,6 ért 10K-val, de ígyse jn csak 6K, amúgy meg jött volna 12,5K
Nem jött be ez a betes dolog se most, bár konkrét szelókat nagy nem is raktam csak élő fogadásokon baszkódtam.. ha ez a meccs lemegy rámegyek a kifizetésre, aztán jobb lesz leállni, nem látom a nyereséges fjúúcsört, inkább elfesztiválozom
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát ez mindenhogy szopó lett volna, csak egy a vigaszom... GG, over is, hát szép volt... pedig nem jött volna rosszul az a +2500[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Áhh elment a kosaram
Így ma ici-pici mínuszban vagyok eddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest