Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Udinese milyet aláz.. :-| na őket volt kár kihagyni mára
-
adrian360
őstag
Lazio megszivat, éreztem ....
-
polgárjenő
tag
jeeeeeeee kellett a valladolid góóól
-
Ace owner
addikt
Jajj folyton csak a köptető..
Galaxy Fold 4
-
vikvuk
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Haverommal reggel mikor voltunk rakni rakott egy 6/4-est, természetesen én nem adtam fel telibe, verte.....
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Svédeknek nagy grat,ma estére mit ajánlotok?
-
B-L-A-C-K
titán
-
WaterWave
veterán
holnap Helsinborg jó lehet, aki rakni akarja
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
B-L-A-C-K
titán
válasz polgárjenő #8070 üzenetére
-
-
WaterWave
veterán
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chereiose #8084 üzenetére
Tudod már hány perest raktam én is? Rengeteget, és telibe sose jött még, vagyis 1x de pont akkor valami 50 ezret hozott egy 6/7-esen telibe...De ilyen nagy összegű peres sose jött, ő meg alig rak ilyet, most lejön velem megrakta amit én 25-el meg ezt a vakot erre a tutik elmennek, ez a vak meg telibe jön, és én meg persze nem adom fel...Ilyen a szerencse...
-
Ps Vita
őstag
Na raktam a héten egy szelót 200 forinttal,rajta 15 kétesélyes meccsel,és csak a Dinamo vitte el,meg a Sunderland-Spurs 1X,de annak örülök,mert a V rajta volt a főszelómon
Az a lényeg,hogy szerintem ott hagyom a Tippmixet,nekem nagyon bejön ez a kétesélyes dolog,az meg ott nincs
Persze máskor csak 5-6 ilyen meccset rakok,most csak kipróbáltam -
DeathBat666
aktív tag
Na úgylátszik, hogy hozza a Boston, márcsak 4,5 over kell Pittsburgh meccsre, ami számomra a nap tutija.
-
-
B-Man072
tag
Na holnapra valaki valami?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
WaterWave
veterán
válasz polgárjenő #8085 üzenetére
lol
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
polgárjenő
tag
válasz Ps Vita #8093 üzenetére
betclic-en alig adnak élő fogadást meccsekre.egyik nap néztem. éfő fogadásban bet365, sportingbet a nyerő, de sportingbet-en is hiányolok elég gyakran meccseket élőben.. be kéne már küldenem a személyimről a képeket bet365-re, hogy érvényesítsenek. csak szar ez hogy 14k felett van kifizetés..
-
WaterWave
veterán
válasz B-Man072 #8098 üzenetére
mai után bazzeg még a halál se biztos... igazándiból már nincs mire támaszkodnom mert vicc az egész de ha a formát nézem akkor igen hazai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest