Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix_beer
kezdő
1 ment el a tegnapiból így az egyik szelóval legalább nyertem.
Mai tippek szintén két szelóra elosztva:
1. Finnország - Kazahsztán (nem szerez mindkét csapat gólt és 2,5 under a gólszám) 1,98x
Szerbia - Montenegró (GG) 2,08x2. Anglia - Olaszország (GG + 2,5 over) 2,81x
Magyarország - Litvánia (Varga Barnabás gólt szerez) 1,80xHajrá magyarok! Remélem 13 óra múlva hivatalosan is EB résztvevők leszünk.
-
fradi81
veterán
válasz fradi81 #185599 üzenetére
2 jött így mínuszos, na még egy próba:
Dupla esély: Kazahsztán vagy döntetlen @ 2.38
Teljes játékidő: Szlovénia @ 2.40
Ázsiai hendikep: Magyarország -1,5 @ 1.98
Teljes játékidő: Olaszország @ 6.40
Szerbia nyer, és mindkét csapat gólt szerez: Igen @ 3.40moto g72, Ninebot d28e
-
Milan86
tag
Sziasztok.
Tegnap délután ultra lassú volt a bet365, mára teljesen kuka. Másnak is? Tudni valamit róla, hogy mikorra várható, hogy helyre pakoljak? -
pohár
félisten
válasz Milan86 #185606 üzenetére
köcsög dánok bekaphatják, hogy nem voltak képesek 2 gólt összehozni a félidőben 15k bánta...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Örni
senior tag
Raktam egy X-et magyar meccsre 2-1-nél, legalább visszajött kicsi.
Hajnalra:
Usa - Ghana H
Mexikó - Németország VThere's too many men, too many people, making too many problems!
-
pohár
félisten
-
Tippmix_beer
kezdő
A kettes számú szeló jött legalább. A nagyobb money azon volt mondjuk, úgyhogy jól jártam.
-
M1995
aktív tag
Dortmund & Silkeborg 2x
-
Örni
senior tag
Vajon Dortmund ma szopat vagy sem?
Osasuna - Granadát én berakom X-re, 4.15-öt megér.
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Soulfly842
addikt
A Celta Vigo - ATM meccsen mi indokolja a 2,25-s vendég szorzót?
Kicsit erősnek érzem
[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
válasz Soulfly842 #185618 üzenetére
Celta otthon elég kemény dió. Real is éppenhogy 1:0-ra nyert.
-
Tippmix_beer
kezdő
Maradok a két szelós felállásnál. Eddig ez bejött.
1. Liverpool - Everton (GG + 2,5 over)
Mamchester city - Brighton (hazai + 2,5 over)2. Darmstadt - RB Leipzig (vendég + 2,5 over)
Mainz - Bayern (vendég + 2,5 over) -
Örni
senior tag
Nekem jött Leverkusen + Stuttgart 4,85-ért.
Levezetésnek Bayern hendi 1,8-ért.There's too many men, too many people, making too many problems!
-
pohár
félisten
hú, nekem rohadtul jól jönne egy 2. Real gól, a nagy szelóm utolsó eseménye
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
IreN!CuS
őstag
Arsenal és a saját marhaságom miatt 60k helyett 6,4k
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Prien
addikt
Hú, nekem mázlim volt, raktam egy Larnaka, Slavia Praga, Köbenhavn, Leverkusen, Stuttgart, PSG , Darmstadt-Lipcse GG kötést és bejött. Másik szelvényen City, Liverpool, Newcastle , szóval szépen jöttek a papírformák, egyedül a Real cseszett ki velem is!
A kevés is több a semminél.
-
M1995
aktív tag
AS Roma 1,7x
AC Milan DNB 1,6x
Mönchengladbach DNB 2x
Excelsior DNB 1,7x
Celtic & Fenerbahce
Twente & Ajax DNBtrixie móka: Milan, Excelsior, Gladbach
-
Tippmix_beer
kezdő
A Bundesligas szelóm jött így ismét jól jártam
1. Monaco nyer
Utrecht - Ajax 2,5 over2. Barcelona nyer
Aston Villa - West Ham GG -
ta777
csendes tag
helo mindenki,
van egy számlám a B365 nél angol a számla az nem tudom lényeges e... haza költöztem most és elsőnek bejött az oldal... aztán meg nem jött be se a gépen se a telón...
Az első pár napba még bejött időközönként az eredmenyek oldaláról gondolom frisítették az elérhetőséget ... , de most már egyáltalán nem jön be...aztán valaki azt tanácsolta kábelal wifi helyett próbáljam meg... ez múködött is volna kábelal elsőnek bejött..... csak aztán át dugtam a kábelt a másik gépbe azon nem jött be aztán vissza az első gépbe és már azon se jön be....
most már ezeket dobálja fel wifinél de kábelnál is.... lehet csak valamit ki kell törölni valahonnan nem tudom..., ha máshol megy akkor tuti az én gépemmel van valami...
+ telomon most megnéztem azon bejön csak a 2 laptopon nem...valaki tudna ebbe segíteni, hogy lehet behozni az oldalat? köszi
-
pohár
félisten
válasz ta777 #185630 üzenetére
töröld le a picsába a retek Avastot kezdésként
az a cím működik, amit letiltott a vírusírtó
-
M1995
aktív tag
Római tipp
-
M1995
aktív tag
Girona félidő vagy hendi nem lehet jó? Harmadikok, hazai pályán a nyeretlen Almería ellen. Megpróbálom, mert a holland tippek már el is szálltak.
-
pohár
félisten
válasz M1995 #185633 üzenetére
én hazai 2 gólt, és o7 szögletet tettem, hát jó gyorsan fordítottak a srácok
már csak 1 szöglet kell, hogy jöjjön a szeló, csak meglesz 45 perc alatt
-
-
ta777
csendes tag
és avast helyett mi legyen? vagy nem kell virusírtó a gépre?
-
ta777
csendes tag
itt valaki használja a b365 oldalt? ti hogy oldjátok meg hogy bejön az oldal? nekem a virusirto nem engedi
-
pohár
félisten
válasz ta777 #185639 üzenetére
mint írtam, gyaluld le a picsába az avastot... elég a MS Defender, ami alapból a Windows-ba van építve
ha ez megvolt, onnantól megnyílik szépen a linkje, amit eddig blokkolt
-
ta777
csendes tag
oké köszi!
-
Tippmix_beer
kezdő
Na az egyik szeló màr jött is, kell még egy Barca győzelem és jön a másik is!😁
-
ta777
csendes tag
bet 365 re kerestem belépési lehetőséget mert nem működött a b365 oldal és rámentem ezekre az oldalakra meg a linkjeikre...,
közbe ahogy pohár írta csak az avastot kell letörölni és akkor jó lesz....https://365alternativ.com/
https://bet-magyar.com/
https://www.sportfogadas.com/bet365
https://footballwhispers.com/hu/blog/bet365-alternativ-link-hogyan-lehet-elerni-az-oldalt/Kell ezetől tartani, hogy belemásznak a gépembe és ha kell akkor mit kell csinálni?
Annyira nem értek az ilyen dolgokhoz, hogy mennyire kell vigyázni az ilyen oldalakkal, hogy virust küldenek a gépemre vagy talán lemásolnak dolgokat a gépemről akár, hogy előfordulhat e ez? -
ta777
csendes tag
fogadásokhoz több közöm van ezekhez a netes dolgokhoz sajnos kevésbé, én élőbe szoktam fogadni 2-3 meccset teszek vagy többet az mindig 1 meccsen megy el általában ha meg be is jön valami az nagyon ritkán sajnos, roman volt egy 4 es szorzo a gol előtt azt nagyon néztem
-
Dan-szan
senior tag
A f@sz ki van vele,hogy mikor (nem először) pl 12! szögi alá teszek éppen pont annyit rúgnak hogy elvigye a szelót
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
M1995
aktív tag
Persze, hogy most nyert a Juventus. Holnapi hazai pálya papírforma próba:
Tottenham & Fiorentina 2,2x
-
hobizoli
nagyúr
hm...regen neztem de a bet365 miert nem elerheto?
VPN mogul is probaltam, de akkor se nem megyen
plz F1több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest