- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
umek7
őstag
A Lokitól elvettek egy 100%-ig szabályos gólt. Micsoda véletlen..
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves #7726 üzenetére
Jogos a kérdés, még nem kérdezte senki. Több dolog is közrejátszott: megérzés, snooker fórumukon való egyhangú Selby győzelem vélemények, az hogy eddig sűrűn fogadtam vissza fölöslegesen, stb.
Shkiz0
Én is a DVSC-nek szurkolok, már ha a szimpatizálásomat lehet annak nevezni
Kombinációst tettél? Nem tudom annál van e visszatérítés. Egy sima szelvényt kell tenni x eseménnyel és ha nem jön be automatikusan visszaadják a tétet.
-
umek7
őstag
Én inkább csak kívülről figyelem az eseményeket.
Érdekes hogy átlagban a szorzók így állnak: DVSC 2,31 Vidi 2,73, viszont a Tippmix szerint a Videoton a favorit a kupanyerésre: 1,67, míg a Debrecenre 1,81
Másik érdekesség hogy nem találok más olyan fogadóirodát ahol a kupa győztesére lehetne fogadni...
Nagyon nem lepne meg ha a DVSC ma rossz napot fogna ki és kikapna 2 góllal..
-
umek7
őstag
A Székesfehérvári stadionban lesz.
Feladtam egy ilyet, próba-cseresznye:
Evans - Nibali 10. szakasz H 1,52
Alta - Strömmen 2 vagy 3 gól 2,02
Odd Grenland - Valerenga X 3,15
Ludogrec - Plovdiv H 1,55
Corinthians - Botafogo 4 vagy több gól 2,95
Philadelphia jut tovább 1,81
0-1 Kalmar - Clifton H 1,43
Honvéd - Flamurtari H 1,45
Dinamo Bukarest - CFR Cluj V 2,05Tét: 500 Ft
Várható: 186.135 Ft -
umek7
őstag
Kérdés: "miért olyan biztos az a debrecen? mit tudtok amit én nem?"
Válasz: "Debrecen 18x nyert a videoton ellen még a videoton csak 7x"
-
umek7
őstag
Sokkal hatásosabb azt írni, hogy mi a véleményem a visszafogadásról, esetleg megindokolni hogy miért tegyem/ne tegyem (még a meccs előtt persze), mint sem amikor szarul áll benyögni hogy pedig vissza kellett volna. Ezt nem akartam kirobbantani mert most páran majd magukra veszik és azt hiszik hogy valami bajom van velük, de igazából az ég világon semmi. Eldöntöttem hogy több okból kifolyólag is inkább a varianciát választom és nem a csökkentett profitot. Ez valamilyen szinten hibám, amit már elismertem pár napja, még írtam is hogy pont ezek miatt fogok 1-2 héten belül fizetős tippekkel játszani, bohóckodni meg tudok mixen is.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #7690 üzenetére
Akkor nem rád céloztam, nem gondoltam hogy felveszed mikor rád nem igaz. Igen úgy voltam vele, de nem tettem, és ezt közöltem is a kérdésedre... Nem látom hol magyarázom körbe.
Írták többen is (ezért tényleg nincs semmi offense amúgy senki iránt) mikor Selby szarul állt hogy hát de vissza kellett volna. Na ja, úgy már én is tudom
-
umek7
őstag
Maria-Elena CAMERIN - Estrella CABEZA-CANDELA 1 @1,80 körül
Láttam én is tegnap Camerint, hát Medina tényleg fos volt, de azért szórta az olasz a nyerőket rendesen. Ha szoros párharcban is de hazai közönség előtt ő fogja azt a pluszt adni amivel továbbjut.
Meg még Klizan győzelme is elég csábító.
-
umek7
őstag
Közben vége, Selby elrontotta
(#7684) B-L-A-C-K
Nem estem neked csak szimplán túlreagálod. Vállaltam ezt a "faszságot" amit mindenki utólag megtud mondani, előtte azok akik meg sírnak mert 30-30 az állás teniszben mélyen hallgattak. Amúgy köszönöm ismét meg utólag is mindenkinek a drukkolást, ahogy olvastam nem csak nekem ment el, így jártunk.
Tehettem volna valamennyi profitra szert, nem is arról van szó, de alaposan átgondoltam, utánajártam és úgy voltam vele hogy ha még logikátlannak is tűnik, de nincs rá szükség
-
umek7
őstag
Selby-nek 5 snooker kell(ett) az életben maradáshoz és lehet hogy visszahozza.
-
umek7
őstag
Kihúzta magát a szarból Burnett, vége
-
umek7
őstag
válasz
C@l@mbus #7673 üzenetére
Köszönöm. Selby feljött 4-3-ra, hatalmas framet játszottak, nem úgy néz ki mint aki feladta.. Burnett önbizalma most visszaeshet, nagyon elszúrta ezt a framet, lélektanilag a legjobbkor számomra.. Majd kiderül mi lesz belőle.
Ui: Selby le is takarítja az asztalt teljesen, na..
-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
Selby ezt a framet megnyerheti, szeretem benne hogy ennyire szívós, persze ettől még Burnett a favorit jelenleg.
-
umek7
őstag
Burnett képtelen hibázni, ezen már kár aggódni is
MOD: Ahogy beírtam abban a pillanatban hiba..
-
umek7
őstag
Én sem sajnáltam, csak fölöslegesnek tartottam
-
umek7
őstag
Nem
-
umek7
őstag
Nekem 70k múlik Selby-n, ne parázzatok
-
umek7
őstag
Csak hogy ON legyek: West Ham hogy szakadj ketté, legyen már még egy gól
-
umek7
őstag
Na már csak az hiányzik hogy képeket is linkelgessetek magatokról
-
umek7
őstag
WHU-n lehetne 3 gól, ha már raktam egy kis tétes szelvényt..
-
umek7
őstag
Mindjárt jön valaki és benyögi hogy nem érti
-
umek7
őstag
Medina eddig gyönyörűen bundázta el a mérkőzését, sima 0:2 lesz.
-
umek7
őstag
Na de hogy mondjak valamit, a Linfield vállalható szerintem, persze nem nagy téttel.
-
umek7
őstag
Mit össze nyavajogtatok, életetek első tenisz meccset néztétek végig?
C@l@mbus: Te/ti kérdeztetétek hogy Harrison vagy Bemelmans, én válaszoltam, ezek után még ha nem is nyert volna (nyert) akkor sem fair dolog belőlem bűnbakot csinálni. Egyébként nagyon elragadtattad magad mert sehol sem írtam hogy erős tipp, de ez másnak is feltűnt
Alves
-
umek7
őstag
Alakul
Duque - Cornet V 1,28 OK 0:2
Garcia Lopez - Ramirez Hidalgoo H 1,42 OK 2:0
Bemelmans - Harrison V 1,48
Jenyiszej - Sinnyik H 2,10 H OK 2:1
*1-0 U19Észtország - U19Spanyolország V 1,26 OK 0:2
Göteborg - Helsingborg X 3,10 OK 1:1
Selby - Burnett H 1,282500 --> 70.000
-
umek7
őstag
Úgy van ahogy pohár mondja. Azzal lehetne vitatkozni hogy mikor éri meg visszafogadni, én azt mondom hogy igazítsa mindenki a bankrolljához. Van akinek már pl. 9 ezer forint várhatónál is érdemes lehet.
-
umek7
őstag
Göteborg -
Helsingborg X
-
umek7
őstag
Mikor beértem a városba szembesültem vele hogy a pénztárcát otthon hagytam, 5e-ből kellene 11 ezres tippmixet feladni és bevásárolni így nem tudtam felpattintani amit írtam, ez lett:
Duque - Cornet V 1,28
Garcia Lopez - Ramirez Hidalgoo H 1,42 OK 2:0
Bemelmans - Harrison V 1,48
Jenyiszej - Sinnyik H 2,10 H OK 2:1
*1-0 U19Észtország - U19Spanyolország V 1,26 OK 0:2
Göteborg - Helsingborg X 3,10
Selby - Burnett H 1,28 (Robertsont akartam csak lekéstem róla..)2500 --> 70.000
-
umek7
őstag
válasz
skitzoo #7236 üzenetére
Hazaira raktam. A Jaroszlavl anyagi gondokkal szenved, csomó játékos elhagyta az első csapatot: Rebrov(gk 21/0), Khoteev(gk 3/0), Povorov(df 25/0), Gurzed(df 16/0), Michkov(mf 24/1), Kortyk(mf 35/10 legjobb játékosuk), Grigoryan(mf 16/6), Arkhipov(att 35/7) és Sarsikov(att 41/8). B-keret híján fiatalokkal lett feltöltve a csapat, csak 2-3 játékos maradt meg a régi gárdából. Elvileg az edző a lemondás szélén áll a pénzügyi problémák miatt. A Jenyiszej egy átlagos középcsapat, általában hazai pályán érvényesülnek.
-
umek7
őstag
Cornet, Harrison, Robertson, Spanyol hendi, Selby
12100ft --> 44365ft
-
umek7
őstag
Volgar-Gazprom - Khimki 1:0 lesz.
-
umek7
őstag
-
-
umek7
őstag
válasz
WaterWave #7196 üzenetére
Azért annyira nincs nagyon leejtőn, ezt nem tudom miért írod. Sőt pont a te általad felhozott "ellenérvek" miatt vállalom még az 1,20-as szorzót is rá. A VB-n egy jól játszó Sullivan-tól 13:10-re nem szégyen kikapni, a Wuxi tornába meg nagyon beleszart. Előtte meg egy átlagos teljesítményt hozott - akit kellett megvert. Szerintem mostanra összekapta magát, és egy ilyen noname játékost még fél szemmel is elintéz majd, legalábbis bennem egy világ törne össze hogy ha mégsem így lenne. Valahol 4-5 között már reálisabb lenne rá a szorzó a jelen helyzetben, ha pedig a tudást nézzük akkor még többet kellene adni rá..
-
umek7
őstag
002 M.Duque Marino - A. Cornet 2,70 - 1,28
003 A. Medina Garrigues - M.E. Camerin 1,15 - 3,55
031 N. Robertson - N. Bond H 1,20 - 3,15
047 *(1-0) U19Észtország - U19Spanyolország V 5,85 - 1,262,225-öt tud ez a kombi, szerintem abszolút vállalható. Bár a női sportokban, teniszben mindig lehet valami meglepetés, de most nem hiszem hogy bármelyik szopózni akarna. Robertson szinte 100% hogy tovább megy, a Spanyolok meg kb. 10 góllal jobbak az Észteknél, akik Portugáloktól 3-at, Görögöktől 4-et kaptak hazai pályán, a Spanyolok is megverik őket kettővel..
C@l@mbus
Ne add fel. Ami késik nem múlik.
-
umek7
őstag
WaterWave
jpm
giigzjpm grat a szép summához
-
umek7
őstag
Ha Lengyelország 2:0-ról megnyeri USA ellen akkor +86e Huf ma. Jött a 400Ft-os tippmix kami > 45e, meg a Federer+Lengyel kombó, bár kár hogy Fedexet nem 1,50-ön tudtam megrakni..
Mármint erről van szó:
Murray - Tsonga H 1,40
1-0 U19Szerbia - U19Anglia X 3,20
UC Dublin - Derry City 2,5 gól alatt H 1,75
1-0 Shelbourne - Dundalk H 1,08
Syrianska - Djurgarden 2,5 gól alatt H 1,75
Hönefoss - Brann Bergen 2 vagy 3 gól D 1,93
AIK Stockholm - Häcken H 2,00
Stabaek - Strömgodset 2 vagy 3 gól D 1,98Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 45.300 Ft -
umek7
őstag
Az AIK sima lett, végül csak azért nem játszottam meg singlebe mert nem szeretek olyanra tenni ami már egy kombimban benne van. Ha a Stabaeken 2-3 gól lesz akkor jön 45 ezer.
-
umek7
őstag
Nem bírtam ki, 50k ment mixen a Lengyelország+Federer kombóra.
-
umek7
őstag
Kicsit finomítottam a kamin, ha alakul majd írom
-
umek7
őstag
Ezt reggel feldobom:
130 Urawa RD - Sagan Tosu H 1,89
149 Sundsvall - Atvidaberg X 3,15
150 Syrianska - Djurgarden V 2,42
165 Inter Turku - Helsinki JK 2,5 gól alatt H 1,76
166 Jaro - Haka X 3,05
176 Tromsö - Sogndal 2,5 gól fölött V 1,62
177 Botafogo - Bahia H 1,51
198 Federer - Murray H 1,43
209 AIK - Häcken 2 vagy 3 gól X 1,93
217 JJK - Lahti H 1,90Tét: 2x400 Ft
Várható: 2x396.825 Ft -
umek7
őstag
Nem tudom miért adja szinte az összes fogadóiroda 2-es szorzó fölött az AIK sikerét, de az sejtet valamit hogy a bwin már csak 2.05-ért árusítja. Osztálykülönbségről nem beszélünk, de a Stockholm ha - ismét megjegyzem - nem is klasszisokkal, de jobb csapat mint a Häcken. Egyik csapatrészük sem kiemelkedő, viszont rendkívül egységesek, összeszokottak, és az a fő erejük. Tavaly a második helyet csípték el, olyan együtteseknél bizonyultak jobbnak mint az Elfsborg vagy éppen a Malmö, akik az Allsvenskan-i viszonylatban nagyon jó csapatoknak számítanak.
Egy pont választja el a két együttest a tabellán, de engem a Häcken idén akkor sem nyűgözött le. Kiszámíthatatlan eredmények, hullámvasút forma, semmi olyan ami bizakodásra adhat okot. Idegenben sem játszanak jól.
Az AIK-tól sem kell elájulni, de legalább kiegyensúlyozottak, és ha valami ez akkor jó nekünk. A náluk gyengébb csapatokat megverték, leikszeltek egy csomó riválissal, köztük a listavezetővel is, meg elbuktak két fontosabb meccset erős ellenfelek ellen. Legutóbb Malmö-ben 4:0-ra tették őket rendbe, de hát Malmö-be senki sem nyerni jár, ezért aligha lennének összetörve.Írhatnék még sokat, de a hazai pálya előnye miatt (is) engem nagyon meglepne ha az AIK nem tartaná otthon a 3, vagy legalább 1 pontot a Häcken ellen. Érdemes lehet bebiztosítani egy iksszel, még úgy is van rajta haszon.
-
umek7
őstag
Ez a szelvény még azért van életben mert elírtam a hendit, ezért nem is lett olyan nagy a várhatója, de aki a kicsit nem becsüli..
Murray - Tsonga H 1,40 OK 3:1
1-0 U19Szerbia - U19Anglia X 3,20 OK 1:2
UC Dublin - Derry City 2,5 gól alatt H 1,75 OK 0:1
1-0 Shelbourne - Dundalk H 1,08 OK 4:0 (Jelenleg)
Syrianska - Djurgarden 2,5 gól alatt H 1,75
Hönefoss - Brann Bergen 2 vagy 3 gól D 1,93
AIK Stockholm - Häcken H 2,00
Stabaek - Strömgodset 2 vagy 3 gól D 1,98Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 45.300 Ft -
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #6931 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, tájékozódtam is:
A Criciuma-ra azért ilyen nagy a szorzó mert kizárólag a bajnokság gyengébbik csapataival játszottak eddig. Bár az vitathatatlan hogy meg kellett nyerni a meccseket, na de mégis. A Ceara-val nagyjából egyébként egy szinten vannak, én X-re tenném, de kihagytam a kamiból ha jól rémlik.
-
umek7
őstag
Na a kamiból eddig jött Murray 1,40 & 1-0 Anglia X 3,20, kell még egy UCD under Shelbourne 1X vagy X2 (leginkább az X lenne jó), meg a másikra Limerick X
-
umek7
őstag
Federerre 1,50 a szorzó, ennyiért sokkal inkább őt kell bevállalni mint sem ma Djokot.
-
umek7
őstag
Tényleg nagyon jó meccs, hajrá Roger!!
-
umek7
őstag
dupla
-
umek7
őstag
Beírom hogy fasza vagy Federer, erre a második szettet 0-3al kezded
-
umek7
őstag
Fedex eddig jól tolja, reggel toltam rá egy 10-est, remélem így folytatja továbbra is.
-
umek7
őstag
A horvát u19 egyáltalán nem rossz, bár a francia kétségen kívül erősebb, de 1,40-ért szerintem nem éri meg. Djokotól megint tartok, ráadásul ez a szorzó megint nem tetszik. Litvánia meg szerintem kikap Puerto Ricotól, ha neten lenne pénzem be is próbálnám apróval. Bocs hogy csak negatívumot írok.
-
umek7
őstag
Azért én nem lepődnék meg ha Federer elkapná holnap Djokot, benne van a pakliban.
-
umek7
őstag
Ezért írtam ma hogy bár viszonylag erős tippek, de ne felejtsük el hogy EL selejtezők, ahol még csak bunda sem kell egy váratlan eredmény kialakulásához. Szóval aki a pénztárcájához mérve extra nagy téttel fogadott az magára vessen.
-
umek7
őstag
Az Örmények is bekaphatják a fasomat.
-
umek7
őstag
Pjunyik H, Kalju X
-
umek7
őstag
Ennyit a szerbekről. Egy ideig reménykedtem, de nem volt meg bennük az elegendő tűz a fordításhoz. Látod giigz, szerencséd volt.
A Kahazan - Kalju-t behúztam X-re kamin, elég korán 1:0, mért érzem úgy hogy ez sem lesz iksz..
Aktív témák
- Formula-1
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest