Hirdetés
Aktív témák
-
giigz
veterán
Tegnap 6 meccsbol 2 jott, eleg gyenge nap volt... Ma a szokasos 200 Ft-os szelom lesz, hetvegen majd egy kicsit komolyabb... Meg nem raktam meg, ezert megkerdezem, szerintetek mit erdemes mára?
-
geza12345
tag
Sziasztok!
Mai meccseket akarok rakni tipp-mixen
Fiorentina - Napoli ?
Internazionale - Bologna: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz ???
meg egy jégkorong
Tappara - Lahti Pelicans??
Ti mire tennétek ezeket a meccseket?Jövőhéten az inter és a napoli is BL játszik.
"Amíg engem látsz nem vagy vak"
-
expander
senior tag
meg összel volt egy este amikor unatkoztam itthon, es csak poenbol felutaltam 2000Ftot es elöbe fogadgattam. sima, alacsony, kis szorzok, 2es felett nem is nagyon voltak. egy-ket ora alatt felmentem 10 körülre, de tartottam magam az ilyen max 1000Ftos tetekhez, aztan par nappal kesöbb emeltem egy kicsit, de azthiszem 3000Ft volt a legmagasabb tet. kb 2hettel kesöbb vegülis 15ezret kiutaltam, mert mar nem ment olyan jol a jatek, utana visszaneztem es 240ezer körül forgattam a penzem, ebböl 100ezer megvolt 2 vagy 3 nap alatt a max. egy ezres tettel... raadasul ugy, hogy en mar kijatszottam azt a bonuszt, szoval nekem mar nem is kellett ilyenre figyelni. nem megy az olyan nehezen, mint amennyire elsöre soknak tünik a nagy szamok miatt. mostanaban mar ugy is eleg sok tenisz van, nezni kell a meccset, es megpakolni, hogy XY nyeri a következö jatekot amiben ö adogat. nyilvan ferfiakrol van szo, ott azert elegge szamitanak a szervak, es siman lehet ilyen 1,3-1,4es oddsot elkapni. ebböl 2t összefüzöl, meg is van az 1,5ös szorzo böven...
-
penge111
addikt
Skacok, melyik online fogadóirodában van olyan fogadási opcio, hogy 1.5 alatt-felett? Mert pl bet35 -ön nem találok csak 2.5 alatt-felett. Mondjatok egy jó helyet, mert akkor oda regelek, köszi előre is.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
Hol tudok olvasni bővebben az online fogadásokról? lenne pár megválaszolatlan kérdésem!
1. Ha befizetek pl 100k-t, és sok bukás nyerés után mondjuk marad 80k-m, azt a hogy vehetem ki?
2. Ha nyerek azt, hogy kapom meg és mikor?PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
expander
senior tag
válasz penge111 #37158 üzenetére
azsiai hendikep.
utalni vagy atutalassal tudsz, vagy instant befizetes, amikor azonnal leemelik a szamladrol a penzt, es meg is jelenik a netes accountodban rögtön, mig utalasnal ugye minimum 2-3nap... kifizetes mindenhol meg van szabva, hogy mennyi a minimum, es ugyanugy utalassal tudok kerni, de van itt is instant cashout, de csak visa kartyara, mastercard nem tamogat ilyeneket, arrol csak befizetni tudsz. letezik ugye meg neteller illetve moneybookers vagy skrill vagy mi a neve mostmar, valamint abaqoos, en szemely szerint ezeknek nem sok ertelmet latom, mert 1el többször kell utalnod, ami azt jelenti, hogy több penzt buksz, mivel nekik is fizetsz... persze ha szazezres tetekben gondolkodsz, akkor jo is lehet, mert lehet igenyelni sajat bankkartyat tölük, es tudsz atmböl levenni penzt a szamladrol, es akkor nincs utalgatas, de par ezer Ftos dolgoknal szerintem felesleges
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz expander #37154 üzenetére
"es siman lehet ilyen 1,3-1,4es oddsot elkapni. ebböl 2t összefüzöl, meg is van az 1,5ös szorzo böven..."
De tegnap beszéltük meg hogy a bónuszt hogy kivehesd nem össz szorzónak kell lennie 1.5x-nek hanem nem lehet rajta 1.5x-ös alatti fogadás....
Á de inkább megkérdezem az ügyfelesektől...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jarod1 #37165 üzenetére
egyik se fog nyerni szerintem...
expander... az másik bónusz, ez kezdő bónusz...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz expander #37166 üzenetére
Igen ez kezdő, amúgy most kérdeztem rá Petyus nevezetű tag válaszolt is...
"- Peter H Üdvözöljük az Élő chaten. Miben segíthetek?
- Én: Üdvözlöm
- Én: Most szeretnék regisztrálni, illetve befizetni
de a következő lenne a kérdésem:
a bónusz kifizetéséhez olvastam hogy kisebb, mint 1,50 szorzós fogadásokat nem lehet rakni. Ezt most hogy kell érteni? Több meccs össz szorzója legyen 1.5 felett minimum vagy 1 meccs nem lehet 1.5 alatt?
- Peter H: Mindnek 1.50 felett kell lennie.
- Peter H: Illetve csak ezek számítanak bele a bónuszba.
- Én: Értem köszönöm"A másik meg te mi a picsár@ kaptál 35 ezret csak úgy? Megforgattál egy lakás árát?
[ Szerkesztve ]
-
geeg20
csendes tag
válasz geeg20 #37108 üzenetére
ez az idegesítő 1 x ment el
44 Ajax - Manchester Utd. V 1,75 0-2
49 Plzen - Schalke V 1,88 1-1
56 Porto - Manchester City V 2,51 1-2
61 Steaua Bukarest - Twente V 2,33 0-1
52 Lazio - Atl. Madrid V 2,75 1-3
62 Stoke - Valencia V 2,30 0-1
1000 Ft
Eredő odds: 121,69874
Tét: 1000 Ftpedig milyen jó lett volna
-
mmdms
addikt
Szerintetek: Guingamp - Boulogne 1.78 3.10 3.80 vendégre mennyire lutri? Statisztika alapján nem értem miért van rá ekkora szorzó.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
NyxNyxNyx
addikt
Na felraktam minden pénzem 12 szelvényre hajrá.(ne gondoljatok sok pénzre , így is csak 6 ezer )
Van benne Ramos lő gólt, Lahti, Bilbao hazai, Bilbao over, Mönch -1 többek között.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
mmdms
addikt
109 Mersin Idman Yurdu - Galatasaray 1.67 V
116 Helmond - Telstar 1.55 H
161 Leeds - Doncaster 1.60 H
173 Ergotelisz - Panathinaikosz 1.65 V
223 Groningen - PSV 1.65 Vodds: 11,275506
Asszem 500-al, de lehet egy ezressel játszom meg, szerintetek? De lehet 4/5-be lesz, még eldöntöm ezt.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
umek7
őstag
Van egy atombrutál-joker, ez hajnalban ment de csak kis téttel, egy fokkal bővebb kombi, és a mai nap két "tutija"
-
umek7
őstag
dupla
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
az a tenisz game under kicsit sántít... na de jöjjön be
az első szelvényre meg azt mondom hülye vagyGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Nem lesz ez így jó... Itt egyes emberek mindig meghozzák a kedvemet online fogadáshoz, de próbálom magam tartani, naponta 200 Ft, egy szeló.
Hétvégén persze lehet egy kicsit nagyobb tét, és várom is a tippeket!
-
NyxNyxNyx
addikt
Na elment a "nap tutija" -500Ft
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
giigz
veterán
Melyik a legjobb pókeres oldal viszonylag kezdőknek? Vagy maradjak a bwin-nél, amíg nem nyerek?
-
pohár
félisten
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest