- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck92
csendes tag
CSátok lenne 1 oan gondom a Timeshift-nél hogy az irányitásokat nemtom beállitani ugyanis allabbol nemtok elöre menni forogni meg ieneket sé amikor be állitom akkor pedig ACCEPTETnyomok és az Xfire kiir valami hibát és akkoris amikor már kiléptem az xfiréböl pls valaki irjon vissza nekem csak 1 profile config kéne az irányitásnak de ha valakinek ugy kényelmesebb. itt az xfirém:zoz92
-
mad1
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
oksa,en a windowsra gyanaxom,nem a driverre.nem szabadna ilyet csinallnia...
Razor_45:viccelsz?jobb mint a fear

-
RazoR_45
tag
Beindult a képek alapján és lezsedtem hát nem semmi a játék az egész a bullet time-on alapszik ugyhogy GRAT a készitőknek szuper lett

-
mad1
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
maris 2ok amiert lehet kékhalál...vedd vissza a ramot,vagy uj rendszert rakj...szvsz
-
mad1
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
huzva van a vas?mikori az xp?
-
Kareszovics
addikt
#384-re valaki tud segítséget

-
deedee
őstag
csak kicsit kellett volna visszaolvasnom,de sajna melóhelyről írtam és mivel új hely,kicsit még figyelni kell a dolgokra...Nem volt sok időm keresgélni...
thx a válaszokat

-
_stick_
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ezt én se mondhattam jobban.

-
deedee
őstag
nekem is a magyar nyelv bekapcsolása a gondom...Szóval hogyan is kellene?v 1.01-es a verzióm...
thx a segítséget előre is...

-
Tibiajax
nagyúr
Nna akkor most untam meg és már takarítottam is lefele a gépről ezt a szánalmas játékot.
2 órája próbálkozom a 3 plazmaszar lelövésével, de akármit csinálok, akárhogy, akármerre megyek, ahogy 1 db marad, meghalok. Vagy ugy, hogy lelő, vagy ugy, hogy csak ugy egyszerüen piros lesz a kép és bye. Kb 2 órát adtam neki az életemből, de többet egy percet sem. Köszi sierra a jó játékot.
Kát, hogy így elkurtad a végét, jó volt amugy. -
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Nos én is elakadtam. Uzemanyag kellene a zeppelinbe. Egy szellozobol indul a pálya, mi egy hordokkal teli terembe vezet. Gonosz bácsi bedob egy gránátot, azok meg felrobbanak. Na ezt tulélem, gonosz bácsit megbuntetem, de hova tovább? Se ajtó, se ablak, se gomb amit nyomhatnék. Merre? Mit? Hol?
-
Kareszovics
addikt
Szerintetek normális dolog, hogy a második pályarész előtt kékhalállal kidob, csak mert nem a neki megfelelő driver van fennt a gépen. Én ez megértem de akkor is...

-
RMZ250
senior tag
Sziasztok. Fent vagyok egy tetőn, kinyírtam a villámló embereket. Most az a feladat, hogy
semlegesítsem a plazma turetteket. Hogy? Kijáratot nem találok. A plazmaágyú meg egyfolytában osztja az áldást. Pár lépés után kampec.
Segítséreteket előre is köszönöm. -
ugux
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
a fo épülettől amiből lőnek rád...ha annak hátat forditasz, akkor balra van egy domb, ott keresgélj.
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Ez a küldetés
eresd meg a lőszerraktár földalatti bejáratát.Hol van???Sehol sem találom! -
válasz
manutdzoli
üzenetére
UserConfigs mappába...

-
zolinagy
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, feltelepítettem, elindítottam és a legelején állok egy ajtó előtt ahol kiment egy csávó és onnantól se jobbra se balra se Esc se semmi!
Ilyenkor mit tegyek?
Pls help! -
ugux
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
oda, ahová felinstalláltad, pontos mappát nem tudok.
-
manutdzoli
senior tag
Hova menti a játék a mentéseket?
-
ugux
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
már nem tudom, hogy mi az alap helyzete annak a mozgó izének, és mit csinál pontosan gomb nyomásra...lehet hogy idő visszaforgatás kell??? nem emlékszem pontosa.
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Az biztos hogy nagyon kell sietni a dobozokra való felugrásokkal, én is elég sokat szívtam vele.
-
ugux
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
na, nagynehezen meugrott. (azt hiszem)
szóval megnyomod a gombot, és időt lassítasz, vagy meg is kell állítani talán, nem tudom. Aztán felkaptatsz a dobozokra, onnan a mozgó nem tudom mire, (ami a gomb nyomtásra indul el) és a túl oldalon meg beszaladsz a lyukba.
Ahogy emlékszem ennyi... nem nagyon maradt meg bennem ,mert feledékeny is vagyok, meg ez nem okozott gondot....szóval csak 1x találkoztam a helyszínnel
remélem azért tudtam segíteni. -
ugux
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
én végig vittem, de igy nem ugrik be miről beszélhetsz...
nem tudsz egy képet linkelni?
Vagy mésképp leírni? -
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Nem arra gondolsz ahol 2 ilyen lebegő targonca egyberakásával kell átjutni a szemben lévő platformra?
-
manutdzoli
senior tag
Egy rakodóépületben vagyok,ahol az a küldetés hogy szerezz hozzáférést a dokk rakodóterületéhez,de az út fent van van egy párkányon,és nem tudok oda feljutni.Gondolom azzal az árúmozgatóval kell odajutni hogy lelassítom az időt,de nem meg.Már 6000-szer próbáltam,vagy későn megyek fel,addigra elmegy,vagy lejár a lassító.Ti hogy csináltátok meg?Várom az ötleteket.
-
snecy
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
sikerült

-
manutdzoli
senior tag
Hogy lehet bekapcsolni a magyar nyelvet??
-
_stick_
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ha nem tudod átugrani, akkor keresned kell valamit amin átmászhatsz, vagy megkerülöd.
-
manutdzoli
senior tag
Kerítésen hogy kell átmászni?
-
Zsolt!!
aktív tag
Kicsit fura a grafikája szokni kell,meg olyan steril.Nem lesz az év játéka az biztos de el lehet vele lenni.
-
BaKeSZ87
őstag
Énis legnehezebben nyomtam. Néha volt olyan érzésem, hogy najólvan mostmár elég volt, mikor láttam, hogy jönnek 200-an. Általában szokott olyan érzésem lenni játékoknál, hogy jó lenne ha már vége lenne
, hát ennél is volt, de még 4-5 órát kellett játszani ez után, mire a végére értem. Nekem 1GB-nyi mentés gyűlt össze, 1244 savegame, úgy hogy még töröltem is párat, csak mikor megláttam, hogy mennyit kéne törölni, inkább hagytam, játékból elég nehézkes a törlés, mikor meg nem játszottam nem jutott eszembe, hogy mentést töröljek. Nekem összességében tetszett. -
whitezo88
nagyúr
volt ez az üzem ahol gyártottak alfa és béta ruhát. egyik prof besokkalt, és lelépett az alfával te meg utána a bétával, kb ennyi a egész történet... arról sincs szó hogy miért haverkodnak azonnal veled mikor találkozol az ellenállókkal, mintha valami ezer éves ismerős lennél és mindenki ismerne...
-
ugux
tag
én ma reggel vittem végig
Még pont 10 perc volt hátra
Tényleg könnyű volt.
A Story nekem sem világos teljesen, főleg azért, mert a magyar nyelvet úgy a felénél kapcsoltam csak be...
Valamennyire tudok angolul, de azért nem teljesen értettem hogy mi a vaker!
Most jöhet a többi game, még jó hogy köv. héten végig szabin leszek!
Crysis, Soldier of Fortune - Payback, Bioshock, Jericho, Medal Of Honor ...ez még mind hátra van....
aztán a Pro street-et is ki kell probalni, meg közben még kicsit PES 2008-al is kell foglalkozni
Szóval keves lesz az az 1 hét! -
_stick_
őstag
Most vittem végig, pont jókor, mert már kezdett monotonná vállni. A vége egy kicsit 1szerű volt. De összeségében véve tetszett...
Egy dolog nem tiszta. Végig két ruháról beszélt, egy alfa meg egy béta. Én nem vettem észre, hogy két különböző ruhám lenne, az elején volt egy kis idő, amíg nem tudtam mahinálni az idővel... az lett volna a béta? Nem vágom
-
-
ugux
tag
-
ssolitude
őstag
Ati 9xxx vga-val nem megy ez? Esetleg valami újabb Catalyst, vagy mindenképp kell az SM3.0?
-
_stick_
őstag
Mentéssel max este 8után tudok szolgálni.
Én úgy csináltam meg (másodszorra sikerűlt), hogy hagytam, hogy teljesen feltöltődjön az idő-energia. Aktiváltam a visszatekerést és végig a fal mellett lavíroztam, hogy 1ből a párkányra érkezzek. Amúgy nekem annyi idő-energiám maradt, hogy még lelassítani is tudtam, miután leszáltam a párkányra.
Próbálgasd csak, ha nagyon nem megy, este lövöm a savegame-et. -
ugux
tag
na, akkor.. legalább 20x megprobáltam és abból csak 1x jutottam olyan magasra, hogy a párkányt is lássam (érdekes módom pont az első alkalommal
) de többször nem...
mindig elfogy marha gyorsan az időt kezelő energia, mi a trükkje?
Egyébként nincs mentésed, vagy csak nem akarsz küldeni?
köszi -
ugux
tag
Egyébként el-fórumozgatok én itt magamban, de azért valaki beszállhatna! Nem tudtok segíteni az előző kérésemben?
Előre is köszi!
-
Narim
tag
Hello!
Úgy tudom dx10-es a játék, és lenne egy olyan kérdésem, hogy ennek van valamilyen látható nyoma? Be lehet kapcsolni plussz effekteket, vagy kiírja egyáltalán valahol hogy dx10-ben vagy dx9-ben fut? Át lehet váltani manuálisan a két mód között, vagy felismeri a videokártyát, és alapból beáll a megfelelő módba? Ezekre tud valaki választ?
Köszönöm.
-
ugux
tag
hello!
Tudna valaki küldeni egy mentést ami közvetkenül a nagy turbina után van?? Nagyon megköszönném, mert....ez így nem játék amit itt van....
A vicc az hogy direkt tudták hogy itt mindenki szopni fog, és még kis animációt is tettek bele, hogy hogyan is lesz a faszi szétdarabolva...áááá de ideges lettem.
köszi szépen. -
ugux
tag
hello!
Azt hiszem a már sokat emlegetett, propelleres repkedős résznél vagyok, de én nem bírok arra sem rájönni hogy hogy kell elkezdeni repkedni.
Fel kéne jutnom a felső irányítóterembe és aktiválni a szél turbinát, de nem bírok rájönni hogy kell feljutni a terembe.
Van 3 helyen is ajto, de csak olyan, hogy bemegyek, van 1 kis fém terem és még 1 ajtó ahol narancsárga a zár, tehát nem tudok átmenni....
Segítség!
köszi -
ugux
tag
pár hozzászólással feljebb olvastam egy elszólást magyar feliratról! Az téyleg van bene??
Hogyan lehet bekapcsolni??
köszi -
Tigi
őstag
Na, tegnap én is végigtoltam és nagyon tetszett az elejétől a végéig csak a story vége sikerült kicsit érdekesre.
-
Macka
veterán
Nekem kifagy a menüben, ha változtatok a beállításokon.Nektek?
-
-
krystman
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Sikerült!
Köszi a segítséget! 
-
krystman
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Értem köszi.De, akárhogy nyomom az iránygombokat nekem nem megy sehová

-
válasz
krystman
üzenetére
Hát ez az a hely, ami csak véletlenül sikerült szerintem!
Repülj felfelé, folyamatosan arccal a falnak (szemben ahonnal elindultál), és a lehető legközelebb a falhoz!
Ha valamiben elakadsz, csak akkor távolodj el egy kicsit a faltól!
Elvileg fennt van egy rács, az elött kell tudnod egy kis lyukon kijutnod! -
krystman
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem tudod esetleg itt, hogy lehet a tetejére jutni? Sikerül felemelkedni, de utánna hogy lehet kijönni a szívásából? Kösz előre is!
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Igen, de ha nincs olyan karid az sem nagy baj!

-
manutdzoli
senior tag
DX10-es a game??
-
-
-
Lawn
tag
Lehet h noob vagyok de:
1. Uninstallálom a gamet
2. Felinstallálom ujra
3. Feltelepítem a patchet
4. Crackelem
És még mindig 1.0-ás és fagy... -
XaraX
addikt
Nem olvastam végig a topicot,
,de azt tudtátok,hogy még magyarul is tud? 
-
Lawn
tag
BAszki én felparcheltem és még mindig 1.0-át ir ki ha elindítom és ugyanugy fagy... Ez mi..
-
-
Etzel
aktív tag
Basszus, most szedtem le a gammát
Na mind1, most szedem a drivert lefelé, és melyikre gondolsz?
A most kaidottra, vagy a régebbire?
Mind1 a régebbi beta volt, ez most WHQL, meglátjuk, egyébként a COD4 és Crysis demo befagyizott tőle, mármint a drivertől
Nagyon szépen köszönöm

-
ugux
tag
hello!
Néhány hozzászólást olvastam, de nem találtam az ami nekem segítene!Feltettem a játékot, és a menüben ekezdtem állítgatni a paramétereket, mindegy melyik menüben, de ha az Accept-ra nyomok akkor kifagy a game, és megkérdzi hogy készítsen e dump fájlt.
Ha csak elindítom a játékot, akkor meg nem tudom iranyitani mert nem reagál se az egérre se a bill-re!
Volt ilyen gond másnak is? -
mad1
veterán
most nyomtam meg csak vegig...a storytol eltekintve,uberbrutal ez a jatek...mint fps nallam dobogos lett!!!mindenkinek ajanlom,aki szereti a feart,es a hl2ot. ez pont azoknak a kevereke.
viszont nekem ugy tunt,hogy riddick motor,plusz texturakkal
-
_stick_
őstag
Sőt! Újabban már a főmenünél meghal az egér és a billenytűzet.
Nem vágom, mit hülyéskedik ez velem???
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy feltettem a játékot, elkezdeném beállítani az opciókat és mikor az accept-re megyek, fogja magát kilép, feljön valami kis ablak, hogy elmentek-e akármit, erre mind1 mit válaszolok, lefagy és kilép. Egérbeállítások, billentyűzet, megjelenés, mindnél ezt csinálja... Van ötletetek?
Feltettem a legújabb whql drivert, de mindig beszól, hogy frissítsek, de szaros bétákat nem fogok letölteni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

Sikerült.Viszont melepődtem, hogy vége is lett a játéknak. Jó kis games volt, tetszett.
Segítséreteket előre is köszönöm.
eresd meg a lőszerraktár földalatti bejáratát.Hol van???Sehol sem találom!

,de a levegőben csak egyet látok.NEm tudom ti hogy csináltátok meg de nekem nem megy 
Tényleg könnyű volt.