- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
No én most kezdtem el letölteni a demót. Az igaz, hogy 163.71-es driverrel újraindul a gép játék alatt, és hogy mindenképp 163.76 béta kell neki?
-
snecy
senior tag
1440x900, a legfontosabb beállítások best-en, és elég korrektül fut egy régi A64 + 7900GT kombón
Grafika néhol Fear-es beütésű, de annál azért messze kidolgozottabb...csak attól félek hogy a sok hasonló helyszín miatt unalmassá válhat majd a játék.. -
dante3
addikt
Még csak most próbáltam ki a demot, hát nem semmi, behalás mikor lelassítod az időt és még az esőcseppek is megállnak!
Szeretem az ilyentet!
-
mad1
veterán
nagyon nagy gamma...csak lestem mint az allat.
-
Drizzt
nagyúr
Megnéztem 1280-ban. Így minframe 47 asszem. A probléma annyi, hogy 1680-ban mindez 25.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
lesz MP? elég lehetetlen lenne az időlassítás/állítás/visszatekerés miatt
-
bagyulajuve
addikt
kiváncsi vagyok, h a multi milyen lesz
-
bagyulajuve
addikt
még 1 f*szányos játék. Hogy fogok így melózni?
Baromi szép a játék és tökéletesen fut maxon, 1440*900-ban, vsync nélkül. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem véletlenül. Amúgy nem akarok cserélni, csak az érdekel, hogy első blikkre jó nagy textúrák vannak ebben a játékban, szóval azt gondolnám, hogy a g80-nak kéne jobban mennie benne.
Erre kéne megerősítés/cáfolat. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Az ám, az ember nem győzi kapkodni a fejét: Timeshift, CoD4, Jericho... és akkor még a Crysist nem is említettem! Lesz mivel elütni a hideg téli napokat!

-
whitezo88
nagyúr
megnéztem a demot, ez is fasza játék lesz

-
Foxmulder89
senior tag
Na ezt is kikell próbálni, tetszik ez a játék dömping
Hű micsoda fasza képek,videók
NFS-re is kíváncsi leszek, remélem nem underground style lesz nekem az nem jött be annyira -
Drizzt
nagyúr
Én gépemen azért 25 alatt van a minfps tuti 1680-on, de amúgy a grafika, fizika nagyon jó, a játékmenet nekem eddig nem jött be. Picit zavar, hogy minden olyan műanyagszerű.
Mivel lehet megfogni az ellenfél fegyverét, meg ilyenek? Meg olyat lehet mint a videóban van, hogy tank csövébe gránát.
Hd2900-zal hogy megy?
-
Bioshock
tag
Én most probáltam ki a 3 demot ami most jött ki cod4, ut3 és a timeshift egyértelmüen a timeshift a befutó .Nagyon komoly ez a játék csak jöjjön már ki a teljes.odabasz

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A demo alapján valami döbbenet, mekkorát fog ütni ez a játék. Ilyen grafikát én még nem pipáltam! Az idővel való variálás meg egyszerűen zseniálisan feldobja az egészet!

Mikor jelenik meg ez a stuff...?!?
-
feka007
veterán
Őszintén szólva nem hittem volna, hogy képesek lesznek egy normális játékot összeütni a tavaly januári förmedvény után.

Motion_Blur te is downgradeltél? Lehet, nekem is azt kéne, úgylátszik most az a menő.
-
Tuco Ramirez
őstag
Üdv skacok!
Dobna valaki egy linket ahonnan le lehet tölteni a demot?
Kösz előre is!
Mod: Már találtam. Önálló problémamegoldás rlz.

-
Firestormhun
senior tag
Nagyon jó lett ez a játék, tetszik.
Szép grafika, jó fizika és hangulat, viszont a hangok bénák. ( 1 óra MOH:A után olyan semmilyen kis prüntyögés.
)Konfigomon Vista alatt:
1680*1050, 16*AF, minden on(kivéve vsync), best
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
39582, 614331, 39, 104, 64.431 -
Def26
félisten
Én ehhez hülye vagyok, a hídon nyomom a Time Stop -ot de nem igazán jövök rá hogy merre kell menekülni. Valami szétlövi a hidat, én meg megpusztulok.
Ez még röktön a játék legelején van, ahol felmászol a tűzlétrán.Egyébként nem megy rosszul, 1440x900 Minden best, és 16x AA. 50 FPS körül mozog.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én hagytam a bill-en őket, de még csak reggel kipróbáltam gyorsan, majd este veretek vele, de ami kurvára tetszett, csórikám kezéböl kiveszed a stuki, gránát betesz, idő vissza, bumm

majd megnézem fraps-al, 1280nál nagyobbat meg sajna a tft-m miatt nem tudok nézni.. -
Thomas1
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ugyanzt tettem én is, csak MX310-nél. Így a legegyszerűbb az egész dolog.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
thomeef
őstag
Ezt lesd meg

-
dragonfx
veterán
nem tom mitől jobb az utolso béta drive rmint a többi na mind1

Hát ez enm votl sok eza demo, 10 perc
...de zsír ahogy a robot lő feléd...előtted a rakéta 10centivel, objective compltete>>loading
Ezért volt értelme feltennem töltenem
...igaz 1megáva 
Nektek sme müxik ebben a driverbena control panel?
Amugy a huzott 7600gtvel 1024be medium bestbe elmegyegész értelmesen, rosszabra számítottam.Benn 40 fps, kinn 30-35....De az eső megöli a kis gef.7et
...mit kapcosljak ki aminek ninc slátszata de sokat dob?
...a vidoe fülnél az első kettőt raktma mediumra mindne mást bekapcosltam és bestre raktam 2*AAval.
? -
dragonfx
veterán
nektek is csak az utcso nv drivverrel akar emnni mert nekem egyébként ujraindul.
milyne szemétség ez már megint
-
most hív a cimbi, aszongya kipróbálta a demót, szeme szája tátva maradt, azt mongya eszméletlenül jól kitalált és kivitelezett kis játék, gyorsan megnéztem pár képet miegymást, igencsak szép lesz, és nem is olyan soká, október 30

-
Def26
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Melyik fraps-al tudtál hangot is felvenni? Nálam hangot nem rögzíti.

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
egyetértek, nekem csak 1280, minden on és best, iszonyat gyönyörü, azért azt lehetett sejteni h a 2900pro még alapon is simán megbirkózik vele
maga a játékmenet meg kurvajó, csak ezt az idő funkciót kell megtanulni durván használni
jöhet a full 
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
30 másodperc 78 MB lett, szerintem elfogadható ilyen felbontásban nem? Nem akarom agyontömöríteni, különben ótvar lesz a minősége
Közben már töltöm fel az első videót Rapidshare-re. Esetleg tudtok mondani olyan ingyenes helyet, ahol nem kell majd várni a letöltések között? -
Thomas1
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Xvid és Virtualdub, olyan 1200-1300 kbps körül szerintem.... Akkor még talán normális mérete lesz.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szép játék, mi?
Látom tetszett én csak 1280×1024-ben tudtam tolni, kiváncsi lennék milyen 1920×1200-n...Call of Duty 4 mindenesetre jobban tetszik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Pár képet plz!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Már szedem is Mester!

-
Thomas1
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Feldobhatsz valahova egy képet, mert már 1024 best/medium-on is durván néz ki, nehezen tudom elképzelni milyen akkora felbontásban.

-
Alvin_ti4200
félisten
Hát ez a játék ODABASZ, így nagy betűkkel
Most jöttem rá, hogy több oldalnyi video beállítás van, nem csak egy
Mindent felkúrtam, amit csak tudtam és úristen...Fent van a Crysis beta de ez valahogy szebbnek tűnik. Szerintem ebben a gamban shaderen kívül semmi más nincs
És az a legszebb, hogy full DX9...
Ha valakinek kell szép nagy háttérkép, az szóljon, 1920x1200-ban tudok küldeni max grafikán ha meg tudok állni valahol
-
Thomas1
addikt
Igen, ezzel tökéletesen egyet tudok érteni! 3x kitoltam most gyorsban a demot, nagyon jól lehet kombinálni az időlassítást és megállítást, igazán élvezetes, régen játszottam ilyen jó gémmel. Talán el kéne kezdenem a Bioshock-ot...
Most a COD4-et akarom kipróbálni, de sajna az nem jött még le, asszem kicsit fennt maradok még, reggel nem kelek úgysem korán, nincs sok melóm.

-
Mozso26
senior tag
Gyönyörü szép grafika Half-Life2 jatekérzés, jo fegyok idöbelassitás.Isten császárnak tünik.

-
Thomas1
addikt
Huhh, nagyon durva ez a demo!! Iszonyú pörgős, nagyon jól néz ki, frankók az effektek, egyszóval nálam egy erős 9-es a 10-es listán.
Én 800*600-ban nyomtam a 7600GST-vel, best és medium beállításokon, pár cucc kikapcsolva, 4xAF-el, és teljesen folyamatos volt, egy pillanatra sem lassult be.
Lehet, hogy most kipróbálom 1024-ben is, vagy ne'adj isten 1280-ban.
-
keIdor
titán
Kipróbálam én is. Hááát elmegy kategória az én esetemben, de a grafika elött le a kalappal! Elképesztően shaderdús játék. Enni fogja a GeForce 6 és 7-es kártyákat...
-
Gyusz
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Itt egy másik, gyors link. A 6600 GT-m könyörgni fog, hogy el ne merjem indítani, de kíváncsi vagyok. A régi demot ki sem próbáltam, de a plusz időnek hála nagyon ígértes kis játék lett belőle.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
dragonfx
veterán
megnéztema hd game trailert elég kira már rég várom, mert a demo rövidke de jó volt, emlékszem hogy akadt 6600gtvel
Tán a 7600 boldogul vele.
mikorra várhatóa megjelenés? -
deedee
őstag
a régi demóval játszottam,nem volt azért annyira rossz....
Csak rövid...
Én mindenesetre már várom a full megjelenést.... 
-
dante3
addikt
Változások: 2006 vs. 2007
[link] -
Boglya
senior tag
A demoját kipróbáltam még 9800pro-val, szaggatott és ronda volt, meg nem is tetszett. Akkori állapotában inkább a Timeshit nevet adtam volna neki
, de ha hallok róla pár jó véleményt talán kipróbálom
. -
Charlento
tag
UP!
-
Charlento
tag
UP!
-
Charlento
tag
Letöltötte már valaki?
-
Charlento
tag
Fel!
-
Gaboman
nagyúr
Pcdome.hu -ról le lehet szedni a Demot!
Nagyon jó kis proginak tünik,fényefektek a láng nagyon kemény!
És a gépigénye se tünik nagynak! -
Charlento
tag
UP!
-
Charlento
tag
Ezek szerint nem nagyon ismerik a játékot...
-
Charlento
tag
A Szoftverbázisról letöltött pár napja megjelent DEMO.
Teljessen legális megkérdezni, hogyan működik.
Ezzel is úgy jártam mint a Prince Of Persia...-val; az első szint után az istennek sem tudtam továbblépni.
Tulajdonképpen nem értem a dolgot, hiszen sokan kérnek a játékokhoz útmutatást...
Ha esetleg illegális lenne, fel sem lépnék a NET-re!
Ja, ez egy futurisztikus akció-játék.
[Szerkesztve] -
Feketelyuk
tag
passz
[Szerkesztve] -
Charlento
tag
Letöltötte már valaki?
Sajna az istennek sem tudok az első pályán túljutni!
Köszi ha van infó!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Grafika néhol Fear-es beütésű, de annál azért messze kidolgozottabb...csak attól félek hogy a sok hasonló helyszín miatt unalmassá válhat majd a játék..
Te honnan szedted ezeket?

es ez meg csak a kezdet