- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
-
snecy
senior tag
Hmm, ezen a részen viszont megakadtam:
Csak akkor megy fel a lift ha folyamatosan forgatom a kereket, úgy viszont én magam nem tudok beszállni, mert amint elengedem visszacsúszik.
Nem tudom itt milyen módon kéne alkalmazni az idővisszaforgatást.. -
feka007
veterán
Én nem vártam sokat a gametől, így nem is csalódtam, de szerintem elég átlagos, a játékmenet túl árkádos... Viszont a grafika és az AI ég és föld a tavalyi demóhoz képest, kár hogy olyan semmilyen a játék...
-
just
aktív tag
Amit nagyon elnéztek ebben a játékban az az ugrálás. Mert azért nem hiszem h ha lendületből ugorna valahova akkor ugyanakkorát ugrana mint helyből, ez engem annyira idegesít...
-
Kormi76
aktív tag
Helótok.
Lenne egy kis gond.
Feltettem a játékot és az 1.1-es patch-et hozzá, de nem indul el. Addig jutok, hogy katt az ikonra, felvillan egy 800x600as méretű ablakkeret egy pillanatra és....ennyi. Semmi hibaüzenet. Catalyst 7.10 van fenn, a konfigom adatlapon olvasható. ( His R9600XT, P4 2.66, 1.5Gb DDR )Valami ötlet? Előre is köszi.
Üdv: KormiJa, és XP SP2.
-
snecy
senior tag
Azért tegyük hozzá hogy csak és kizárólag a warez-verziók crashelnek, méghozzá a szar törések miatt..
Vajmi kevés köze van ehhez magának a játéknak. -
keIdor
titán
XP-n fogja magát nálam a game és becrash-el...
v1.01, trehány munka eddig ez a game!
Megnézem Vistan... -
kneedeep
tag
nagyon szép grafika, nagyon jól van optimalizálva, fél négyig toltam, nem bírtam kilépni

-
Etzel
aktív tag
Hi all
Az hogy lehet,hogy feltoltam a gépemre a teljeset (Fairlight), és crakelés után egy kis fekete képernyő bevillan egy pillanatra, aztán semmi sem történik
Feltettem a 30mb-os 1.1-es patch-t, és a hozzá járó 1.1-es cracket, de azzal sem változott, gondoltam a patch lehet a baj, nyomtam uninstallt, regeditből kitöröltem a bejegyzéseit is, felraktam újra, meg crakeltem, és megint ugyan az a jelenség fogadott
Gépem adataimnál, 32bites Vista, és 169.04-es driver.. Valaki vmi ötlet
Előre is Big thx

-
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok
Nem tom írányítani, nem csinál semmit. segítség! -
snecy
senior tag
A Zeppelines küldetés elég nagy szívásnak tűnik..
-
Achill3uS
nagyúr
nemtom mit szenvedtek, feltoltam, + a 30mb-os pecs és simán megy, semmi bug.
btw igy kell optimalizálni egy gamet!! iszonyat, full grafikával 1280 ugy megy mintha quake3 lenne, és gyönyörű
-
juhi07
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
1440 x 900 felbontás van a játékban?
-
juhi07
senior tag
x1950pro hogy muzsikál a játék?
-
losi73
senior tag
üdv az hogy lehet hogy vistán 64 bit azzal a driverel amit maga a gém linkel 169.04 nem is megy csak a 163.75-el megy de a crysis demo meg az uj 169.04 szereti most játékoként kell ujra rakni a drivert

-
feka007
veterán
Egér nem megy, állítok valamit akkor fogja magát aszt' kifagy, ez a patchnek nevezett izé fel se megy, én nem értem hogy lehet így kiadni egy játékot...

-
Alvin_ti4200
félisten
nyolcadik pálya eléggé darálós és unalmas kezd lenni

-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Küldtem egy pü-t!
-
HolloW
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ja, hogy én nem játszottam FPS-el. 7 éve CS-zek tudom mi az igazi fps, de ez egy rahedli szar. Én a konzolos játékmenetnél arra gondoltam, hogy túl kiszámítható. Jericho is hasonló volt, bár az tetszett.
-
HolloW
senior tag
Kipróbáltam én is, a demó után valami mást vártam valamiert ... Alig vagyok túl pár pályán, de már látom hogy ez Half-Life 2 utánzat egy kis idő buherával bah ... a játék menet olyan "konzolos" szóval nem kell túl sok ész hozzá mész előre és rotálsz. Full közelről lövöm a faszit, a monitorom is vérzik már erre, felkel és lelő miközben egy tár van a fejében. Uninstall.
-
Sirandrish
legenda
miazhogy nem indul?én már rég kipróbáltam és játszttam is vele..de szvsz sz*r

-
dante3
addikt
Nem értem különben, nekem tökéletesen megy semmi gondom nincs vele! Csak annyi, hogy besüt a a nap a monitorra és kigúvadnak a szemeim!

-
mazda626
addikt
Nem lehet elindítani.
Fene egye meg a fejlesztőket, meg a boltot! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
just
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
azthiszem én is feladom ... majd ha lesz valami jó crack/pach/verzió akkor adok neki még 1 esélyt
-
Alvin_ti4200
félisten
újratelepítés után már egyből szar, asszem feladom.
Szerk: amúgy a Sierra oldalán van patch, kb. 40 hibát javít, kérdem én, hogy lehet kiadni egy játékot ennyi buggal??? Első nap kijön a 30 megás patch, hát komolyan mondom szánalom, nagyot zuhantak a fejlesztők a szememben.

-
Sirandrish
legenda
nah sikerült kipróbálnom..nekem egyáltalán nem tetszik

-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
pü
-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem jó verzióval játszol!

-
Alvin_ti4200
félisten
ez a játék ebben a formában egy szar. Ha billentyűkiosztást változtatok, ha video beállítást (felbontás, részletességek) változtatok Game Crashed, Unhandled Exception (Save dump file?) hibaüzenettel elszáll
A demóval nincs ilyen gond, wtf?Szerk: alap billkiosztással irányíthatatlan az egész és 800x600-ban sincs kedvem játszani 24"-on.
-
Sirandrish
legenda
kiváncsi leszek erre a gamere

valaki próbálta már amugy? -
mazda626
addikt
Kinnt van a full!

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
kint ám
holnap már tolom 
-
keIdor
titán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Hol?
Mod: Megvan! xD
Achi: én még ma, de sztem te is mát akartál írni.

-
Buldozer99
senior tag
Kint van a full!

-
demon66
csendes tag
helló. a teljes játékot honnan lehet leszedni?
-
kisa8800
tag
Szeva. Nekem az új 169.04 driverel iszonyat nagyot gyorsult. Érdemes kipróbálni nektek is.
-
mazda626
addikt
Várom ezt a játékot! Elképesztő a feelingje, az időlassítás/pörgetés pedig büntet!

-
just
aktív tag
-
feka007
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szép, szép, de szerintem ennyire nem kéne túlzásba vinni a shaderezést, nincs egy sima felület a játékban. Viszont figyelemreméltóan jól fut a rengeteg shader melett.
Full mikorra várható?
-
Narim
tag
Kösz!
Ezekre nagyjából én is gondoltam, csak kíváncsi voltam ő mit használt, mert a képminőség / méret arány eléggé tetszik

Régebben valamivel tömtem, és azzal az istennek nem lehetett megfelelő minőségűre betömni...
Ezért érdekelt az általa használt, számomra már bizonyított progi
-
Scoobyka
addikt
128-ra vki?
-
Narim
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hello!
Meg tudnád mondani, milyen programmal konvertáltad át (tömted be) a fraps által felvett video-t?
Én is szeretnék készíteni 1-2 video-t egy pár játékról, de a 810MB / 30sec-es méret nem tetszik nagyon
Köszönöm.
-
Kareszovics
addikt
Az elmúlt idők demo dömpingjében ehhez a játékhoz is eljutottam és azt kell hogy mondjam hogy állat

A "kiveszem a csúzlit az ellen kezéből című történet" ámulatba ejtett

-
Scoobyka
addikt
nekem megvan minden követelmény aminek lennie kell,de mégis lehal a rendszer,mert nincs megfelelő driverem...a 163.xx-en már végigmentem ,de nincs bennük 7600go támogatás,teháat aki tud vmi notis drivert amivel elindul a timeshift az ne rösteljen szólni nekem róla!...
-
Dashes
őstag
Nekem az új demo felment, de el sem indult, még fekete kép se volt.
De nagyon nem érdekel(t). -
HaroWerks
senior tag
Igen, a CoD4 talán egy picit túlságosan is pörgős, annyiban jó, hogy egy igazi ütközetben is hasonló káosz lehet (csak ott az emberünk kb a 2. sarok után fűbe harapna).
Az a baj, hogy a pálya még mindig nem eléggé rombolható

Számomra sokat ront a játékon a megállítás/visszapörgetés rövidsége, oké, hogy így nehezebb, de sokat le is von az élvezeti értékéből szerintem.
Jó lett volna ha termelődne a rendelkezésre álló idő ha közben lelősz egy ellenfelet, Max Payne 2-ben ez nagyon jól működött. -
snecy
senior tag
* NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 128 MB DirectX(R) 9.0c-compatible card with Pixel Shaders 2.0b support or equivalent (ATI(R) Radeon(R) x700) with latest DirectX drivers
Ezt jelölik meg minimális követelményként VGA szempontból, viszont magam sem vagyok biztos a dologban, mert ugye a 9600Pro Pixel Shader 2.0-t is tudna..
-
sai
aktív tag
leszedtem én is a Demot , de nem indul el
1ből ahogy indulna a game kidob. mitől lehet??
egyébként 2600+ Amd , 768ddr , 9600PRO vga.. (Vga-val lehet a baj??? )
esetleg valami ujabb catalystal orvosolható lenne?? -
snecy
senior tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Részemről az volt különösen pozitív, hogy végre nem olyan módon pörgős az akció hogy azt sem tudod honnan lőnek rád (a la COD4), hanem HL2 vagy FEAR módra jönnek az események egymás után,emellett jónak tűnik a pálya felépítése, meg lehet mókázni a rombolható tereptárgyakkal.

-
hogy vártam a cod4-et, ahhoz képest még az ut3 is királyabb, de a legnagyobb ász ez lesz!!
-
HaroWerks
senior tag
Egyik nap én is kipróbáltam a játékot, nehéz rá szavakat találni

Bevallom nekem sokkal jobban bejött mint a CoD4 demo, pedig az sem egy gyenge alkotás.
Nagyon tetszik, hogy több lehetőség van az ellenfelek levadászására (vagy még erre sincs szűkség, megállított időben mekkora poén elvenni a fegyverét, majd ha újra elindul az idő néz bambán miközben szövegel, hogy ez hogyan lehetséges
), végre valami újdonság az FPS-ek között.
Egyedül azt sajnálom, hogy nem lehet túl sokáig megállítani az időt, eléggé kell sietni, hogy közben bármit is csinálhasson az ember, pl az ellenfél fegyverének gránátra cserélése
-
True
aktív tag
Arám erre a játékra csak annyit mondott, amikor megmutattam neki hogy milyen faszán meg lehet benne állítani az időt... : Szegény fickó, esélye sem volt, de mi igy benne a kihivás...?
Nem tudtam neki mit mondani... Csak azt hogy: De látványosan halt meg nem...?
Bár ő sosem játszik...
-
snecy
senior tag
Jaja..másrészt baráti a gépigénye
Pozitív tendencia manapság hogy jól skálázható grafikus motorokat készítenek, ami lehetővé teszi hogy régebbi generációs hardverrel is elég gyorsan fusson a játék..Bioshock, Timeshift, UTIII, Cod4, Airborne mind jól futnak a régebbi vasakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Feltettem a játékot és az 1.1-es patch-et hozzá, de nem indul el. Addig jutok, hogy katt az ikonra, felvillan egy 800x600as méretű ablakkeret egy pillanatra és....ennyi. Semmi hibaüzenet. Catalyst 7.10 van fenn, a konfigom adatlapon olvasható. ( His R9600XT, P4 2.66, 1.5Gb DDR )Valami ötlet? Előre is köszi.
v1.01, trehány munka eddig ez a game!
Megnézem Vistan...

WAREZ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)