Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Gépjármű ügyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
A micro USB egy szar volt ezen tényleg nincs mit szépíteni.
Annak volt jó a Lightning aki csak almás cuccot használt ,abban az ökoszisztémában működőképes."maga a csatlakozó fizikai kialakításra szerintem most is jobb mint az USB-C). Aki apple vonalon mozgott, annak egyáltalán nem volt szar, hogy a 10+ évnyi bármilyen eszközébe jó volt egyetlen kábel."
Ezzel azért lehetne vitatkozni ,megint jó példa a közvetlen környezetem Apple felhasználói.
Mindegyikük szopott már a miatt,hogy elkoszolódott vagy kontakt hibás lett a csatlakozó a telefonjukon. A 8 éves Honorom köszi szépen jól érzi magát a C-vel ,pedig kapta az ívet. -
7Heads Drago
veterán
Watch viszont kakukktojás, eleve nincs rajta töltő aljzat
Ez csak féligazság. Az órán nincs csati, de a töltő adapteren meg van és nekünk pl type c.
Egy darabig tényleg jó volt a csati, a kábelek minősége viszont szerintem vicc volt. Meg az már régen volt hogy te mindent lightingal töltöttél. -
7Heads Drago
veterán
hogy a 10+ évnyi bármilyen eszközébe jó volt egyetlen kábel.
A gyakorlat meg az hogy hullottak a kábeleik. Nekem a type c jobban bírja. A másik meg hogy ha annyira jó a lighting akkor az egyéb eszközeikben miért álltak át mégis type c-re? Ez kizárólag a zsé miatt érte meg nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest