Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_Toni
csendes tag
Használom én is, mert munkába utazván, hiába van korlátlan mobilnetem, a buszon ülve sokszor nincs net vagy nagyon ingadozik a net sebessége. Annál rosszabb meg nincs, mikor akadozik a lejátszás. legalább is engem nagyon tud zavarni.
Megmaradtam egy régebbi verziónál, (1.2.0.5) mert ez még előadók szerinti mappákba tölti le az albumokat. az újabb verziók, meg az album címe szerint teszi mappába az albumokat, mindet külön-külön, mégha ugyan attól az előadótól is vannak az albumok. Ez sokat segít a későbbi rendezés során. az UAPP vagy a HibY R2 lejátszóm meg ugyan úgy lejátsza mint ha tidalrol menne, csak szakadozás nélkül. -
Teewine
tag
Azért kérdeztem rá, mert hátha valaki nem tud róla, hogy mindenféle mókolás meg torrent nélkül le lehet tölteni MQA minőségben is a zenéket ezzel az alkalmazással. Ha meg valakinek nincs MQA képes lejátszója, átakalakítja WAV-ba.
https://github.com/yaronzz/Tidal-Media-Downloader-PRO/releases
Új hozzászólás Aktív témák
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest