- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Norvég nyár 2.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Viszonylag régóta használom a Tidal-t is Spotify mellett, eddig egy Fiio Q1Mark II DAC és Fiio eh3nc blutooth fülessel hallgattam (+ van egy sztereó Marantz NR1200 erősítőm Monitor Audio Bronze 2 hangfalakkal) és minimális különbséget éreztem a Spotify Premium és a Tidal Hifi/MQA anyagok minőségében.
Nemrégiben frissítettem egy Ifi ZEN DAC + Ifi ZEN CAN párosra, a füles pedig Beyerdynamic Amiron Home lett. Ettől klasszisokkal jobban szól már a Spotify kínálata is, viszont lehet én vagyok süket
, de azt vártam, hogy a jobb szett majd jobban kiemeli a Spotify és a Tidal Hifi közti minőségbeli különbséget. A zenei stílusok tekintetében nem vagyok válogatós, komolyzene, blues, pop és hardcore metal is megy.
Tudom ez a minőség kérdés nagyon szubjektív és itt vergődök, hogy megtartsam-e a Tidal-t, mert a playlistek, zene felfedezés és egyebek tekintetében még mindig a Spotify a komfortosabb. Jelenleg a playlisteket mindig átszinkronizálom Tidalba.Nektek volt ilyen dilemma a két szolgáltatás között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de azt vártam, hogy a jobb szett majd jobban kiemeli a Spotify és a Tidal Hifi közti minőségbeli különbséget. A zenei stílusok tekintetében nem vagyok válogatós, komolyzene, blues, pop és hardcore metal is megy.
Tudom ez a minőség kérdés nagyon szubjektív és itt vergődök, hogy megtartsam-e a Tidal-t, mert a playlistek, zene felfedezés és egyebek tekintetében még mindig a Spotify a komfortosabb. Jelenleg a playlisteket mindig átszinkronizálom Tidalba.