Keresés

Aktív témák

• macikos

addikt

válasz Shadowfax #8741 üzenetére

Nem mértem, csak azt néztem, amit kiír. De szerintem jobban merült, nem csak rosszul írta ki. Ezt abból gondolom, hogy 30% környékén néztem, hogy kiír 38 percet, ekkor leszedem a drivert, újraindítottam és utána ugyanúgy 30%-on volt az akksi, de már több mint 1 óra hátralevő időt írt ki.

Sipi: Itt az volt a gond, hogy Maximum Performance-en egyébként bírt 2,5 órát és azon csodálkoztam, hogy ha így fogyasztja a legtöbbet, akkor az új driverrel miért bírhatja ennél is kevesebb ideig.

Egyébként teljesen levéve mindent 5óra 50 percet bír, tehát az elég jó. Csak azt furcsáltam, hogy az új driver ennyire bekavar... Bár nálam az AccessConnections se működött jól.

Na akkor már felteszem a kérdéseimet, ami eszembe jut :)

1. A gép alján az UltraBay alatt van egy furat egy csavarnak. Ezzel a meghajtót vagy amit épp beteszek lehet "rögzíteni", hogy ne lehessen kikapni?

2. A műanyag borítás mennyire szereti a tisztogatást? Mert vizes-szappanos ronggyal letörölve újjá lehet varázsolni, viszont nem tudom, hogy ezt gyakran megcsinálva kifehéredik, megkopik-e a gép teteje :F

3. [link]

4. Ha szeretnék ASCII kód alapján előhívni egy karaktert, tehát AltGr+numerikus bill, akkor itt hogy oldjam meg? :)

• Otisz

őstag

válasz Shadowfax #8741 üzenetére

Én úgy értelmeztem, hogy kipróbálta, de hamarosan első kézből megtudjuk az igazat.

Aktív témák

Hirdetés