- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
Shadowfax #8741 üzenetére
Nem mértem, csak azt néztem, amit kiír. De szerintem jobban merült, nem csak rosszul írta ki. Ezt abból gondolom, hogy 30% környékén néztem, hogy kiír 38 percet, ekkor leszedem a drivert, újraindítottam és utána ugyanúgy 30%-on volt az akksi, de már több mint 1 óra hátralevő időt írt ki.
Sipi: Itt az volt a gond, hogy Maximum Performance-en egyébként bírt 2,5 órát és azon csodálkoztam, hogy ha így fogyasztja a legtöbbet, akkor az új driverrel miért bírhatja ennél is kevesebb ideig.
Egyébként teljesen levéve mindent 5óra 50 percet bír, tehát az elég jó. Csak azt furcsáltam, hogy az új driver ennyire bekavar... Bár nálam az AccessConnections se működött jól.
Na akkor már felteszem a kérdéseimet, ami eszembe jut
1. A gép alján az UltraBay alatt van egy furat egy csavarnak. Ezzel a meghajtót vagy amit épp beteszek lehet "rögzíteni", hogy ne lehessen kikapni?
2. A műanyag borítás mennyire szereti a tisztogatást? Mert vizes-szappanos ronggyal letörölve újjá lehet varázsolni, viszont nem tudom, hogy ezt gyakran megcsinálva kifehéredik, megkopik-e a gép teteje
3. [link]
4. Ha szeretnék ASCII kód alapján előhívni egy karaktert, tehát AltGr+numerikus bill, akkor itt hogy oldjam meg?
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest