- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
pampika
őstag
Hiába nyomtam neki a kék gombot, nem jött be semmi.
Aztán most hétfőn volt időm vele foglalkozni. Rec. cd-t beraktam, tekert egy ideig, aztán vagy azzal, vagy vmi másik hozzáadott cd-n találtam olyant, hogy windows rendberakása. No ott aztán szenvedett egy sort, majd egyszer újraindult és azóta működik megint. Azt leszámítva, hogy a win betöltésnél csak a zöld csík rohangászik, a logo nincs kint. De működik rendesen.
Viszont azóta a wlan kezelő erőteljesen szenved, a tpm modul működik, de mindig feldobál vmi hibaüzit, hogy nem jól működik
Mivel a win talpraállt, gyorsan ki is írtam a rec. lemezeket, szóval újabb némi szabadidő esetén a vista megy a levesbe és jön az xp+linux. Csak majd még annak is utána olvasok
Köszi a segítsédet
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Elektromos cigaretta 🔞
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest