Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A kérdés...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
andrism
csendes tag
Sajnos nekem is van egy ilyen benyomásom a Lenovókról....
Az a helyzet, hogy nem akarok az előzőhöz képest visszalépni. Úgy láttam (bár könnyen lehet hogy tévedek), hogy csak a p-típusokban van 7200 RPM-es winchester. Ami azért jó. Azonkívül a nagy felbontást is szeretem, hát az is megvan ebben
. Sok közel 700k, tényleg sok, de nincs bizalmam a többi gyártóhoz. Műanyag ház eleve kizárva, tehát az kevés, hogy tele van tömve jó vassal. Szeretném, ha ez is kihúzna gond nélkül 3-4 évet.Egyelőre nem találtam ehhez hasonló valóban nagy teljesítményű, strapabíró üzleti notit. Van esetleg valami ötletetek a problémára?
-
Shadowfax
addikt
Én a thinkpads.com fórumot olvasva jutottam arra, hogy azok, akik kezdetektől használnak különböző ThinkPadeket (15 éve)(jobbára a moderátorok), azok azt mondják, hogy a Lenovo égisze alatt is megmaradt a legendás megbízhatóság és minőség. (Bár az IBM ideje alatt is volt pár kevésbé jól sikerült sorozat.)
De mi változott volna attól, hogy átfestették a cégért?
A T40p-t a Quanta gyártotta.
A T60p-t a Quanta gyártja.
De ugyanazok tervezték mindkettőt, ahogy az elmúlt 15 évben mindegyiket, márpedig a tervezésen dől el minden. Az szinte mindegy, hogy Csi-Kung vagy Li-Kung szereli össze őket.
d900t-nek van egy nagyon jó mondása: "A minőségérzet a fejben dől el."
Ha valaki úgy áll hozzá, hogy a Lenovo idején készült gépek rosszabb minőségűek, mert fúj-fúj kínai, akkor nyilván a hibákra fog kihegyezni mindent... Ugyanő elővesz egy IBM ideje alatt gyártott gépet, s rögtön a jó dolgokat fogja észrevenni. Pedig ez szimplán csak attitűd kérdése.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Sok közel 700k, tényleg sok, de nincs bizalmam a többi gyártóhoz. Műanyag ház eleve kizárva, tehát az kevés, hogy tele van tömve jó vassal. Szeretném, ha ez is kihúzna gond nélkül 3-4 évet.