- gerner1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
andrism
csendes tag
Sajnos nekem is van egy ilyen benyomásom a Lenovókról....
Az a helyzet, hogy nem akarok az előzőhöz képest visszalépni. Úgy láttam (bár könnyen lehet hogy tévedek), hogy csak a p-típusokban van 7200 RPM-es winchester. Ami azért jó. Azonkívül a nagy felbontást is szeretem, hát az is megvan ebben
. Sok közel 700k, tényleg sok, de nincs bizalmam a többi gyártóhoz. Műanyag ház eleve kizárva, tehát az kevés, hogy tele van tömve jó vassal. Szeretném, ha ez is kihúzna gond nélkül 3-4 évet.
Egyelőre nem találtam ehhez hasonló valóban nagy teljesítményű, strapabíró üzleti notit. Van esetleg valami ötletetek a problémára?
-
Shadowfax
addikt
Én a thinkpads.com fórumot olvasva jutottam arra, hogy azok, akik kezdetektől használnak különböző ThinkPadeket (15 éve)(jobbára a moderátorok), azok azt mondják, hogy a Lenovo égisze alatt is megmaradt a legendás megbízhatóság és minőség. (Bár az IBM ideje alatt is volt pár kevésbé jól sikerült sorozat.)
De mi változott volna attól, hogy átfestették a cégért?
A T40p-t a Quanta gyártotta.
A T60p-t a Quanta gyártja.
De ugyanazok tervezték mindkettőt, ahogy az elmúlt 15 évben mindegyiket, márpedig a tervezésen dől el minden. Az szinte mindegy, hogy Csi-Kung vagy Li-Kung szereli össze őket.
d900t-nek van egy nagyon jó mondása: "A minőségérzet a fejben dől el."
Ha valaki úgy áll hozzá, hogy a Lenovo idején készült gépek rosszabb minőségűek, mert fúj-fúj kínai, akkor nyilván a hibákra fog kihegyezni mindent... Ugyanő elővesz egy IBM ideje alatt gyártott gépet, s rögtön a jó dolgokat fogja észrevenni. Pedig ez szimplán csak attitűd kérdése.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest