Keresés

Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz leewi #2008 üzenetére

Üdv!

Köszönöm a gyors választ. Nem kicsinylem le... :D nem véletlenül volt ott a ''csak'' mellett az idézőjel. :) Mivel Pentium III-as notiról térek át, ráadásul nem nagyon fogom játékra használni (amúgy 1995-2003 közötti játékokkal játszom, főleg CRPG és stratégia, amivel a T40 bőven elbír), hanem inkább net, szövegszerkesztés, zenehallgatás, filmnézés, néha képszerkesztők (Photoshop, rajzprogramok), ezért nekem tökéletes és pont ugyanilyen megfontolásból (inkább egy használt IBM, mint egy új gagyi) választottam ezt.

Nem akarok különösebb jogi túlbiztosításba belemenni, inkább csak minden eshetőségre készen le akarom magamat védeni (igen, léleknyugtatás ;) ). Az eladó egyébként nagyon rendes (és igen, ph-s), de nem első tulajdonos... szóval érthető talán az óvatosság.

Szerintem én magam nem fogok sajátkezűleg rakni bele semmit... asztali gépszereléshez értek egy kicsit, notit még nem próbáltam és egyelőre nem is fogom, szigorúan szervíz/boltbeli beszerelés lesz. :) Amennyire nekem lejön egyébként, így látatlanban persze (hétvégén fogom lecsekkolni, és ha minden OK, megvenni), nem piszkáltak eddig a géphez.

A recovery szintén inkább léleknyugtatásnak kellene... meg hát gondolom, IBM minőség ide vagy oda, évek múlva, amikor kénytelen leszek tőle megválni, jól jön az eladásnál. Hát így. ;)

Aktív témák

Hirdetés