Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Otisz
őstag
fanatikus
Erről jut eszembe.
Még a 90-es évek elején bejött egy új rágógumi. Trident volt a neve.
Kiírtak egy pályázatot, hogy csináljanak hozzá a fiatalok reklámgrafikákat a márka bevezetéséhez.
Adott volt a márkanév, és a szlogen: "Kirobbanó érzés"
Csupa poénos munkákat küldtem be, mivel úgy is tudtam, hogy ott nem fogok nyerni.
Egyiken két ellentétes nemű orrszarvú esett egymásnak félreérthetetlen pózan (a'la doggy style), és alatta szerepelt a "kirobbanó érzés"...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest