Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ody42
senior tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
NHC most nekem sem megy, az csak azért kellett, hogy a proci feszeket beállítsam, azóta csak a fancontrol megy,én is olvastam, hogy összeakadnak. (amúgy csak annyi lenne, hogy lockolják az erőforrást, valami közösen egyeztetett módon, és akkor működhetnének egyszerre is)
Amúgy mint írtam, nekem sem a procival van a gond, az megy még majdnem ULV feszeken is, hanem a PCI jelű érzékelő környékén melegszik nagyon a gép, a többi passzívan elvan 40 fok környékén. A két legmagasabb hőmérséklet a PWR és PCI szokott lenni, ezek miatt kapcsol be a venti. Közben utánaolvastam, és áll. az a baj, hogy a PCI (ami a WLAN chip?) nincs rákötve a bordára, és ezért elégtelen a hűtése venti nélkül. Most egyelőre nálam is az van, hogy a fancontrolban manual 1-esen megy a venti, így halkan, de folyamatosan megy, és minden 40 fok körül van. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyire ártana a PCI-nak a folyamatos 55 fok (efölé nem megy passzívan se), de biztos az IBMnél sem hülyék dolgoznak, és megvan az oka, h. bekapcsol a venti.
Aktív témák
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest