- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
zkv
csendes tag
Sziasztok,
Volna egy problémám amiben nem tudok tovább lépni – teljesen amatőr felhasználóként.
Van egy T61p-m májusban vettem. Kiváló…Volt.
Október óta, amikor is a Thinkvantage rendesen frissitettem dolgokat, a gép fél óránként lefagy, kétféle képpen:
1. Blue screen és vmi olyan hogy ‘Phisical memory full..memory dum in progress, stb….
2. Csak úgy fogja és újraindítMindezeket mindenféle különösebb terhelés nélkül, pl csak netezve, vagy egyáltalán semmit sem futtatva.
Kiüritettem a harddisket, leszedtem minden felesleges programot...Semmi javulás.
Tudjátok mi lehet? Olvastam valahol hogy másnak is van ilyen problémája, de nem igazán értek hozzá hogy mit kéne csinálni.
Lenovo helpdesk persze nem segít….
Van valami ötletetek????
SEGITSÉG!!!
Nagyon köszönöm…
Másik kevésbé fontos kérdésem, hogy a 160 GB-bol a PC doctor kimutat 70 GB lezárt területet. Ez mi lehet???
z
Aktív témák
- XPEnology
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest