Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Waingro
csendes tag
Tudna valaki szervízt / szakembert javasolni, aki korrektül bevizsgálná a laptopot az említett probléma szempontjából?
-
Waingro
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Szia,
Köszönöm a segítséget. Igazából szétszedném a gépet, ellenőrizendő, hogy mi van ott, ahol szerintem a hiba fennáll. Viszont eddig csak a billentyűzetig és a PCMCIA slotokig jutottam el, a többi ''meredeknek'' tűnt nekem. De ha meggyőz valaki, hogy nem lehet nagy gáz (nagyon részletesen dokumentált a repair manual tulajdonképpen), akkor mégis megtenném. Még jobb lenne persze, ha valaki juttatás ellenében elvégezné számomra ezt úgy, hogy én is ott vagyok. Egy szervízben ugyanis a következőtől tartok: beveszik a laptopot, 15 perc alatt elhárítják a problémát (ha esetleg tényleg valami kisebb kontakthibáról van szó) és 3 nap múlva kiállítják a 40e plusz ÁFÁs számlát mindenféle alkatrészcserékre hivatkozva, amik nem történtek meg...ennyiből meg már valóban új alaplapot is vehetnék szinte.
Waingro -
Waingro
csendes tag
Thinkpad R31 - kontakthiba?

A következő jelenséget produkálja: Windows indulásakor egy ponton teljesen megfagy a gép, ám a laptop alját megemelve továbblép. Innentől működik...amíg nem csatlakoztatok bármely USB portba valamilyen eszközt...akkor teljesen megfagy megint, és akkor működik tovább, ha nyomom valahol a gépet, vagy az előbb említett módon megemelem az alját. Rendkívül bosszantó.
A Linux bootolás közben nem áll meg, csak az USB eszköz csatlakoztatásánál csinálja. Új alaplapot már nem vennék ebbe a gépbe, viszont teljesen szétszedni sem mertem, mert ''félek'' az összerakástól. Pedig lehetséges, hogy csak annyi gond van, hogy belül valami rosszul érintkezik? Ha bárki tud segíteni, előre is köszönöm.
Waingro -
Waingro
csendes tag
Sziasztok,
A Thinkpad R31-esem kijelzőjén érdekes fehér foltok vannak. Nem pixelhiba, mert láthatóak az alatta lévő pixelek. Nem felületi szennyeződés, de nem is hinném, hogy maga az LCD réteg sérült meg. Egy laptop javítással foglalkozó ''szaki'' szerint viszont az LCD-t kell cserélni, de nyilván az ő érdeke az, hogy jó sokat kaszáljon rajtam. Valaki ismeri ezt a fajta hibát? Az LCD felett valóban nincs védőplexi ezeken a laptopokon?
Köszönettel,
Waingro
Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest