Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
bocX
tag
ma volt egy ilyen: [link] és rá a válasz: [link]
szóval amig le nem merült, addig lehetett használni, illetve mindig, sosem volt az aksi csutkára üritve ugy hogy nagyon kisüljön. mindig a gyári kábellel volt használva, sosem ment bele másik töltő. elvileg a gyári töltö ki lett mérve, és azzal állítólag nincs baj, persze nem voltam ott, nem tudom pontosan. és nem az enyém, csak kérdeztek engem, aztán gondoltam megkérdezem itt. ráadásul lámáztam mert végig ibm thinkapd topikot kerestem de ugy nem talált, de akkor meglett
szóval én továbbra is átalakitó vagy aksira gyanakszom...de nemtom, tanácstalan vagyok 
-
bocX
tag
sziasztok! thinkpad r50e notival az a szitu, hogy hogy van rajta az a funkció hogy a betűk helyett számokat ir pl k helyett 2est, valszeg ilyen numerikus funkció! na most olyanokat irkál a gép, és kérdés: hogy lehet visszaállítani rendes billentyűmódra, mert igy képtelenség használni.
ha tudtok segíteni pliiiiz, nagyon fontos lenne!
előre is köszönöm szépen!
-
bocX
tag
Köszi a választ! A drivereket meg is találtam.
Esetleg még olyan kérdésem lenne hogy amit gyárba telepítettek, olyan hogy 'Access IBM', ez itt egy könyvtár amibe sok dolog van a notihoz (config meg ilyesmi), azt nem igazán találtam....arra is van esély hogy feltudom telepíteni?
-
bocX
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne: van egy IBM R50e notebook (Cerka M [1400MHz], 256Mb-s memcsivel gyárilag), körülbelül egy éves.
Eleinte nem voltak vele gondok. Jah azt megemlítem hogy MS XP Home rajta volt vásárláskor. És később olyan problémák voltak, hogy nehezen töltődött be az op.rendszer, a hibát a kevés memóriának tudtuk be (szerintünk swap-elt a winyo), így lett egy szervízben kibővítve még 256Mb-al. Talán valamivel jobban muzsikál a masina, de még most sem igazi. Nem baj, majd lesz valami! - gondoltuk.
Aztán mostanában az op.rendszer elkezdett rosszul viselkedni - ujabban olyan dolgokat csinál hogy nem lehet futtatni az MS Office alkalmazásokat (kipróbáltunk minden verziót '97, 2000esből kettőt is, és a 2003at is), egyszerűen leáll egy Microsoft-os hibaüzenettel. Megint lett szervizelve, azt mondták most működik, feltettek valami Windóz frissítéseket, meg még valamit, de azóta is ugyanaz a probléma, hibaüzenettel leáll. Továbbá most azt csinálja hogy Nero használatánál (cd-írásnál), kiírja hogy nem kompatibilis ezzel az op.rendszerrel és hogy nem biztos hogy megtudja írni a cd-t - aztán fogja és télleg elrontja
Most már arra gyanakszunk hogy az op.rendszer télleg nem működni rendesen, és hogy újat kellene feltenni.
Itt kezdődik a probléma: az uj op.rendszer telepítésénél. Gondolom egy notebook esetében ugyanúgy megy mint egy hagyományos asztali PC esetében...de!
Olvasgatva a topicot, ez közel sem olyan eccerű.
A noti vásárlásákor adtak hozzá 5 db cd-t amire ki lett írva ilyen winchester képek (gondolom Norton Ghost-os cuccok). Meg olvastam hogy van egy rejtett partíció - azt hogy lehet elérni?!
Végülis nekem inkább telepítési tanácsokra lenne szükségem.
Az op.rendszer egy XP Professional lenne.
Ha tudtok segítsetek pls.
Előre is thX.
Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ha tudtok segíteni pliiiiz, nagyon fontos lenne!